Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Sibiu

Reply

Thread Tools
Old 07-08-08, 14:29   #1186
bulldog_cox

Stage 5

bulldog_cox's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Sibiu, discutii off-topic

Quote:
Originally Posted by GAHU View Post
azi am avut parte de un mic incident,stateam parcat pe dreapta si dau sa plec de pe loc,virez stanga maxim si inaintez cam 1 metru vazand ca vine o masina,dar a venit foarte aproape de mine si si-a sters lateralu de roata mea,acuma are partea dreapta toata inegrita de pe cauciuc,la mine nu se vede absolut nimica.din cate vad el avea si oglinda rupta si bara fata sparta,si acuma zice ca ar fi de la mine,repet pe masina mea nu se vede absolut nimica.are cineva idee de un scenariu pt politie?el ar vrea sa faca masina cu tot ce avea si dinainte pe asigurarea mea
dute la politie si declara accidentul si zi exact ceea ce s-a intamplat, daca tu nu ai nici o urma nu are cum sa dovedeasca restu pagubelor,cu roata nu ai cum sa ii spargi oglinda

Vand Xenon-Sibiu -click

bulldog_cox is offline   Reply With Quote
Old 07-08-08, 23:05   #1187
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
azi am avut parte de un mic incident,stateam parcat pe dreapta si dau sa plec de pe loc,virez stanga maxim si inaintez cam 1 metru vazand ca vine o masina,dar a venit foarte aproape de mine si si-a sters lateralu de roata mea,acuma are partea dreapta toata inegrita de pe cauciuc,la mine nu se vede absolut nimica.din cate vad el avea si oglinda rupta si bara fata sparta,si acuma zice ca ar fi de la mine,repet pe masina mea nu se vede absolut nimica.are cineva idee de un scenariu pt politie?el ar vrea sa faca masina cu tot ce avea si dinainte pe asigurarea mea
urat moment, trebuia pe loc sunat la politie si anuntat incidentul...
dydysoft is offline   Reply With Quote
Old 07-08-08, 23:38   #1188
silviu82

Stage 3

silviu82's Avatar

Quote:
beleaua nu e ca omu vrea sa isi faca pe asigurarea ta oglinda si restu, din cate spui o sa ai probleme cu politia pt neacordare de prioritate
silviu82 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-08, 23:39   #1189
blackufo

Stage 2

blackufo's Avatar

daca nu ai anuntat inca politia poate o sa ai de pierdut ,dar niciodata nu ii pre tarziu ,si ce ii mai curios cum de si-a rupt oglinda in cauciucul tau , o fi patit ca tatal lui bula cand a avut accident de masina fiind calcat pe un deget cu care se scobea prin nas,vezi de el ca sunt multe scursuri pe sosele ,eu am patit-o saptamana trecuta si imi trebuie doua CAR-uri sa-mi platesc paguba ...........
blackufo is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 12:44   #1190
Bughilas

Stage 5

Bughilas's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

GAHU.....am patzit si eu ceva de genul...si fi atenta cum a procedat politia....." Mi-e mi-a taiat unul calea pe Alba Iulia.De pe a doua banda a intrat in benzinaria mol si mi-a sters tot spoilerul de pe partea stanga si un punct pe aripa stamga.Nu a recunoscut nimik omul acolo la locul faptei.Si m-am dus la polituie sa declar.Am facut schema accidentului.Eu eram singur in masina.Ala mai era cu cineva.>Mi-a zis politaiul ca daca e pe aceeasi vorba cu celalalt din masina ma pot face pe mine vinovat... Sunt tot felul de tziganii in ziua de azi...Mai ales daca ai si relatii....Ala a putut da un telefon la cineva din politie si pana am ajuns akolo se stia despre ce era vorba..Eu stiam ca martorii din masina nu se iau in calcul..Dar in fine...Asa ca in ziua de azi si daca esti nevinovat cazi de "fraier" vorba aia..... Presupun ca ti-ai rezolvat problema.....

Si inca ceva.......Aveti grija la POlitia Comunitara ca da amenzi daca parcati pe zone verzi si pe trotuar......
Bughilas is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 18:36   #1191
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bughilas View Post
Si inca ceva.......Aveti grija la POlitia Comunitara ca da amenzi daca parcati pe zone verzi si pe trotuar......
am luat deja 2 amenzi...
nu iti dau amenda decat daca exista plangere de la cineva cum ca parchezi pe spatiul verde...
la mine la bloc sunt 6 masini parcate si numai eu am luat amenda... de 2 ori...
asa ca aveti grija cind si cum injurati vecinii...
Old 16-08-08, 00:05   #1192
cosmyn13

Stage 3

cosmyn13's Avatar

nu e adevarat. daca te vad parcat aiurea iti fac poza si te trezesti acasa cu amenda. aviz amatorilor.cititi HCL 210 din 2001 . PS dydysoft cind ai probleme sunama. poate rezolvam ceva

Last edited by cosmyn13; 16-08-08 at 00:07.
cosmyn13 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 00:12   #1193
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmyn13 View Post
nu e adevarat. daca te vad parcat aiurea iti fac poza si te trezesti acasa cu amenda. aviz amatorilor.cititi HCL 210 din 2001 . PS dydysoft cind ai probleme sunama. poate rezolvam ceva
cosmine, nu se plimba aia printre blocuri aiurea.
si le-am dat o bere, dupa care mi-au zis cine a facut reclamatia...
iar pentru 25 lei, cat e amenda, nu se merita interventii.
oricum le-am zis ca daca mai iau amenda vreodata, iar ceilalti parcati ilegal nu primesc amenda, depun plangere, de atunci nu mai am treaba, tot pe spatiul verde o parchez

zi ce masina ti-ai luat, in locul bmw-ului?
Old 19-08-08, 20:09   #1194
cosmyn13

Stage 3

cosmyn13's Avatar

ba se plimba aiurea ca pe acolo au sector de patrulare. stiu ce spun. si vezi ca sa marit amenda este 100 ron cu 50ron in 48 de ore
cosmyn13 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 21:57   #1195
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmyn13 View Post
ba se plimba aiurea ca pe acolo au sector de patrulare. stiu ce spun. si vezi ca sa marit amenda este 100 ron cu 50ron in 48 de ore
apai praf de ei, eu sunt plecat de acasa pe ziua, seara nu au program nebunii aia...
Old 21-08-08, 01:09   #1196
I5@k
Daewoo Driver

Stage 5

I5@k's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]

o sa pun aici un anunt de vanzare....cu toate ca aici nu e locul...insa pe bazar se uita foarte putini.
vand JVC kd nx5000 (mp3,dvd,navigator,etc)....pret: 500E neg....este nou-nout, la cutie adus din germania...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	32319693-320-0-26281-20070223_130018-320x240.jpg
Views:	84
Size:	80.5 KB
ID:	620736   Click image for larger version

Name:	KD-NX5000-HDD-Navigation-Receiver_8286_4.jpg
Views:	86
Size:	184.3 KB
ID:	620737  
I5@k is offline   Reply With Quote
Old 21-08-08, 01:12   #1197
I5@k
Daewoo Driver

Stage 5

I5@k's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Bughilas View Post
GAHU.....am patzit si eu ceva de genul...si fi atenta cum a procedat politia....." Mi-e mi-a taiat unul calea pe Alba Iulia.De pe a doua banda a intrat in benzinaria mol si mi-a sters tot spoilerul de pe partea stanga si un punct pe aripa stamga.Nu a recunoscut nimik omul acolo la locul faptei.Si m-am dus la polituie sa declar.Am facut schema accidentului.Eu eram singur in masina.Ala mai era cu cineva.>Mi-a zis politaiul ca daca e pe aceeasi vorba cu celalalt din masina ma pot face pe mine vinovat... Sunt tot felul de tziganii in ziua de azi...Mai ales daca ai si relatii....Ala a putut da un telefon la cineva din politie si pana am ajuns akolo se stia despre ce era vorba..Eu stiam ca martorii din masina nu se iau in calcul..Dar in fine...Asa ca in ziua de azi si daca esti nevinovat cazi de "fraier" vorba aia..... Presupun ca ti-ai rezolvat problema.....

lasa frate...cu amenzile lor cu tot...mie mi-a venit una ...in august...din ianuarie!!!!! si am rezolvat-o...la cosu de gunoi...dai drecu de borati!!...de numi fac colectie de amenzi daca mai iau...le pastrez sau le arunc pana ma satur...
I5@k is offline   Reply With Quote
Old 21-08-08, 23:23   #1198
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

cine stie, unde se incarca cu freon, in Sibiu, instalatia de climatizare la un bmw E34 si cam cat costa?
cine stie cum se verifica daca trebuie completat cu freon instalatia?
cine stie cat costa asa ceva?

a inceput sa bage aer mai putin rece si vreau sa completez cat mai iute.
mersi anticipat
Old 23-08-08, 01:32   #1199
T E N N Y - E

Stage 5

T E N N Y - E's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by dydysoft View Post
cine stie, unde se incarca cu freon, in Sibiu, instalatia de climatizare la un bmw E34 si cam cat costa?
cine stie cum se verifica daca trebuie completat cu freon instalatia?
cine stie cat costa asa ceva?

a inceput sa bage aer mai putin rece si vreau sa completez cat mai iute.
mersi anticipat
Am vazut la turci ( Metin ) un aparat smecher pentru verificat, completat, schimbat freon, iar pretul 100 RON
T E N N Y - E is offline   Reply With Quote
Old 23-08-08, 01:37   #1200
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by T E N N Y - E View Post
Am vazut la turci ( Metin ) un aparat smecher pentru verificat, completat, schimbat freon, iar pretul 100 RON
in tiglari au sediul?
- Copyright 2024 4Tuning -