Nos, liniute pot sa fac si cu o dacie (sau tu crezi ca liniutele au inceput sa se faca direct cu masini de peste 200 de cai?)
Importanta este distractia, si mai mult decat atat, cel mai important este CARACTERUL OMULUI.
Daca eu nu te-as cunoaste, si as lasa sa se inteleaga ca umblu cu tine, tie cam cum ti s-ar parea? ca sunt un figurant, corect?
Daca as veni cu masina stock, dar cu o reglabila pe ea, si tu ai avea primu` eleron ce l-ai avut pe masina, si as zice ca ai o masina naspa si ca eu nu ma vad umbland cu tine, ca tu ai masina facuta cu "fibra"... cum ar parea? ipocrizie corect?
Eu nu am nimic cu stilul lui de tuning, eu am cu caracterul lui si cu mentalitatea lui. In primul rand ca a generalizat de la ZEU la toata lumea. In al doilea rand poate ca ZEU a vrut sa aiba o masina controversata...important este ca el si-o face singur, si poate asta e un pas intermediar. Nu stiu, ca eu nu am vb cu omu` ce e cu alea. Nici mie nu imi plac, dar eu nu stau sa barfesc si sa judec omul pe la spate, eu daca am ceva de reprosat ii spun in fata. Primul lucru cand a venit la intalnire cu alea pe masina i-am spus.
Si iarasi iti arat ca e vorba de caracter
Apoi omu` face provocari la intimidare, crezand ca imi e frica sa ma dau cu el sau ceva... si cand accept zice ca el nu se da, ca una, ca alta... deci iarasi figuri si ipocrizie.
Eu oameni de-astia nu prea accept in jurul meu.
Nu am zis ca nu poate veni la intalnire, ca doar e liber pentru toti, am postat doar o discutie cu el (fara sa ii pun numele) si atat.
Tocmai pentru a evidentia ce caractere nu o sa reziste prea mult la intalniri...
Si imi place ca omu` te stie foarte bine, draga NOS ... cred ca e un fel de "stalker" asa....ai grija ia un ordin de restrictie ceva... poate te asteapta in scara
Trecand peste asta, eu nu vorbeam de tuning aici (desi pe o japoneza arata de 1000 de ori mai bine JDM style decat OEM, dar in lipsa de bani o faci OEM), ca intr-adevar, gusturile nu se discuta, si e vorba si de fonduri aici.
Eu vorbeam de caracter, de mentalitate, de mod de a pune problema. Omul incearca sa para superior, dar nu stiu, ca nu prea il cunoaste nimeni. Eu cred ca incearca sa capete atentie...desi el nu o arde cu astia cu "fibra", astia "nfsisti"...
Prietene, ce cauti pe forumu` asta atunci? ca aia "nfs-isti" o cam "ard" pe la intalnirile astea.....la care tu nu vrei sa vii ca sunt oameni care s-au dat pe "fibra".
Eu inca ma prapadesc de ras....
Cam atat ca iarasi fac pomelnic si striga lumea
Too Long Didn't Read!
Stima.