Analizati !
www.prelaunchmalaysia.com/ovidiubelascu
Din Ianuarie se poate colabora cu Google. Doar 21 de zile ptr inscriere Gratuita Mondiala (si pana acum am lucrat ptr.ei doar ca si clienti )
Timpul trece si inscrierile sunt fff rapide .Google organizeaza reteaua, ptr. toti membrii care au net, chiar daca nu inscrieti pe nimeni si vedeti ce se intampla dupa 3 minute de cand v-ati inscris ! Dupa deschidere site, pe pagina in dreapta sus exista o rubrica JOIN, clik aici pentru inregistrare.(dupa ce vedeti filmul). Dupa ce m-am inregistrat,pana am primit mail de confirmare si am deschis erau deja 12 inscrisi in echipa. Pana m-am uitat la ei s-au facut deja 18 si acum pana va scriu nici nu mai stiu ( erau din Romania,Ungaria,India, Anglia,Italia,Ghana ,intre timp sunt inscrisi 38 adaugandu-se si din Malayesia,USA,Slovenia,Irlanda,Denmark,Polonia... deja sunt 60 ) si eu abia acum incep sa trimit mail o sa vedeti ora la care va trimit si o sa va spun cati sunt deja. 107 . Acum sunt 206. cand va trimit sunt deja 275 (si noaptea se inscriu la d-voastra cei din lume unde acum e ziua.Noaptea inscrieri mai ales de acolo iar ziua de pe-aici) Acum am 340.
M-am inscris pe la 09.34 ( 09.01) Atentie !!! Am pierdut doua zile. Nu mi-am facut timp sa citesc mailul cu invitatia (din 07.01. ) ! Peste o zi va trimit din nou daca nu e deranj celor care nu mi-ati raspuns sa vedeti ce pierdeti sau ce ati castiga. Deja sunt 388
Aproximativ intr-o saptamana aproape 14 mii de oameni s-au alaturat.
Nu aveti nimic de pierdut. INCERCATI!
Este un nou sistem.
Asta înseamnă că sub dvs. se vor inregistra nu numai persoanele pe care le-aţi invitat, ci din întreaga lume.
Care-i castigul? Google are un profit 1.3 milioane dolari pe zi dupa fiecare „CLICK.”
Acum avem posibilitatea sa profitam si noi.
Ce puteti face sa nu pierdeti aceasta posibilitate?
Inregistrati-va !
Inregistrarea este complet gratuita. Si se face AICI:
www.prelaunchmalaysia.com/ovidiubelascu
Asadar faceti clic pe JOIN, completati datele dvs ( prenumele,numele, e-mail, numărul de telefon 07...care este, etc. treceti dupa slash / cedoritifarapauza ) şi veti obţine propriul dvs.link, pe care il puteti trimite prietenilor, cunostintelor si strainilor,dusmanilor,oricui,etc.(primiti mail de confirmare unde jos e pagina d-voastra.Puteti trimite acest mesaj nu cel care-l primiti in engleza,doar scimbati dupa slash-stergeti numele meu si treceti pe al d-vstra.SUCCES !!!
Gândiţi-vă, cine nu foloseste Google, Yahoo etc.?!
MAI SUNT DOAR 21 DE ZILE CU INSCRIERE GRATUITA!!!
Intr-o saptamana, 14000 de oameni s-au alaturat pe site! Eu sunt pe la 52175
Trimite-ti acum link-ul cunostintelor dvs., în caz contrar vor primi invitatie de la altcineva!
Clic pe JOIN pentru inregistrare!
MULTUMESC CELOR CARE S-AU INSCRIS DEJA!
Belascu Ovidiu Alexandru
0741332255
Sibiu