Nu stiu detaliile astea.....dar sunteti niste nenorociti....cum sa mergi frate cu vitezele astea? Inconstienti.....altceva ce sa zic..... eu am un kadett e....si cam cu 106 merg la drum intins.......hai maxim 130 cand ma mai "preseaza" cate un logan tunat.
Nu stiu detaliile astea.....dar sunteti niste nenorociti....cum sa mergi frate cu vitezele astea? Inconstienti.....altceva ce sa zic..... eu am un kadett e....si cam cu 106 merg la drum intins.......hai maxim 130 cand ma mai "preseaza" cate un logan tunat.
AI grija ca e cam greu cu loganul... Face mai mult de 130!...
Eh....glumesc iti dai seama...lasand gluma la o parte....cum dreaq sa iau si eu viteze asa mari ca suratii mei cu c20ne cand eu la 5000 de ture am 160 km/h? Vreau si eu a 5-a ca a voastra :P
Iti dai seama ce rapoarte are daca la 160 am 5000 de ture. Parca cu cutia originala a masinii era mai sprintena la top speed dar se pare ca am nimerit una si mai scurta de care sunt multumit...nu sunt eu ala sa alerg de nebun, 110-130 imi e de ajuns, cu toate ca as vrea si eu un 5 luuuuuung
ce diesel ma bobby?
f16 cu primele 4 scurte si 5 luuuuunnnnngggg
cum ai lungit F16? ai F16CR si treapta 5 de F16WR? Din cate stiu, F16 normal are 0.71 raportul vitezei 5 si CR-ul are 0.81. Si sa mai lungesti treapta 5 dintr-un WR nu stiu cum ai putea, ca n-am gasit la niciun F raport mai mic de 0.71.
Tu cum ai rezolvat?