Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 22-03-12, 20:39   #1
Catalinutzzu12

Stock

Default O parere, mersi!

Am si eu o intrebare am un opel vectra a, an 92 si vreau sa stiu daca se potriveste sai pun botul de la opel astra caravana tot la fel an 95 . Vreau sa stiu daca ma complic mult sa modific. Daca are rost sau nu .

Multumesc Anticipat!
Catalinutzzu12 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-12, 00:38   #2
DarkXXX

Stage 5

DarkXXX's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: O parere, mersi!

[QUOTE=Catalinutzzu12;4945403]Am si eu o intrebare am un opel vectra a, an 92 si vreau sa stiu daca se potriveste sai pun botul de la opel astra caravana tot la fel an 95 . Vreau sa stiu daca ma complic mult sa modific. Daca are rost sau nu .

Multumesc Anticipat!

Salut,tu vrei dupa cum am inteles sa pui bot de astra F pe vectra A ? Caci astra F caravan exista ,dar vectra A caravan nu.Parerea mea e ca va arata cam oribil vectra cu bot de astra.
DarkXXX is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 19:21   #3
krysty_kry
Dacia Driver

Stage 5

krysty_kry's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]
[Opel]
Default Re: O parere, mersi!

[QUOTE=DarkXXX;4958203]
Quote:
Originally Posted by Catalinutzzu12 View Post
Am si eu o intrebare am un opel vectra a, an 92 si vreau sa stiu daca se potriveste sai pun botul de la opel astra caravana tot la fel an 95 . Vreau sa stiu daca ma complic mult sa modific. Daca are rost sau nu .

Multumesc Anticipat!

Salut,tu vrei dupa cum am inteles sa pui bot de astra F pe vectra A ? Caci astra F caravan exista ,dar vectra A caravan nu.Parerea mea e ca va arata cam oribil vectra cu bot de astra.
am mai vazut noi dintrastrea.... vectra A cu bot de calibra...si invers...
nu ne mai sperie nimic..
krysty_kry is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -