25-02-10, 20:13
|
|
Stock
|
Decibeli toba
Buna am si eu o intrebare. Am si eu o intrebare cum e cu tobele pe masini(sunetul) am vb cu cineva si are toba sport pe masina, suna f bine si mi-a zis ca nu trec decibelii de limita admisa. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cat e limita?????
Last edited by GJ 64 GAB; 25-02-10 at 21:18.
|
|
|
25-02-10, 21:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Hyundai] [Opel]
|
Re: Decibeli toba
Nu stă poliţia să-ţi măsoare decibelii, dacă la asta te referi!...
Dacă lor li se pare că sună mai tare, īţi ia imediat certificatul, fără să se gāndescă la decibeli!
|
|
|
25-02-10, 22:33
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Gandeste-te in felul urmator:
Politia a vrut sa-i ia talonul cuiva pentru stopuri fumurii. Problema e ca acele stopuri "fumurii" erau cele putin innegrite, de fabrica, de pe Astra G Bertone. Cand n-ai cu cine, n-ai cu cine, deci indiferent ce finala vei avea, tot vor vrea sa-ti ia talonul.
|
|
|
26-02-10, 06:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
Gandeste-te in felul urmator:
Politia a vrut sa-i ia talonul cuiva pentru stopuri fumurii. Problema e ca acele stopuri "fumurii" erau cele putin innegrite, de fabrica, de pe Astra G Bertone. Cand n-ai cu cine, n-ai cu cine, deci indiferent ce finala vei avea, tot vor vrea sa-ti ia talonul.
|
Corect !
Nu mai calculeaza ei decibelii cand or vedea ditamai teava de tun!
|
|
|
26-02-10, 06:53
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [FOTO] [4Tuning International]
|
Silencer si scapi de stres.
|
|
|
27-02-10, 11:44
|
|
Vicepresedinte Insane Racers
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [INSANE RACERS]
|
Quote:
Originally Posted by cRbL
Silencer si scapi de stres.
|
O toba cu silencer face galagie mare doar cand o calci , dupa 3 mii de ture sau cum ?
|
|
|
01-03-10, 20:09
|
|
Stock
|
Mersi pt. sfaturi.
Si daca pun finala sport....nu neaparat "tun".....de aia cu 2 iesiri mai silentioasa...atunci ma gandesc ca nu ar fi probleme.....sau da?
Last edited by GJ 64 GAB; 01-03-10 at 20:37.
|
|
|
01-03-10, 20:39
|
|
 Stage 5
|
Atāta timp cāt nu urlă să scoale morţii din morţi, poţi să pui că nu se ia nimeni de tine!...
Poţi să-i pui şi cu 2 ieşiri dar să nu urle īncāt să le atragi atenţia gaborilor!
|
|
|
19-03-10, 12:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [FORD] [VW] [Hyundai]
|
Sau mai ai varianta cand vezi politie scoasa din viteza si lejereanu  ). Eu stiu cunosc , la mine face de trezeste si mortu mortilor masiii  ). Daca mai am si norocu sa fiu printre case sau chestii de genu clardiri inalte doamne fereste. Stai sa vezi dupa ce imi fac traseul pe 57mm , o sa circul cu ea mai mult scoasa din viteza.
Ia-ti o toba de firma , eu am REMUS pe masina , si cand vrei sa nu baune nu bauna ca ii cuminte. Pe cand toate ciurucurile de inox no name fac un haos de numa numa.
|
|
|
12-11-10, 19:42
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by DaBotta
Sau mai ai varianta cand vezi politie scoasa din viteza si lejereanu  ). Eu stiu cunosc , la mine face de trezeste si mortu mortilor masiii  ).
|
 ) am avut placerea ca anul asta sa conduc un Ursulet de 300CP cu catalizator scos si toba sport ... "tun".Imaginati'va cum facea .
Mergeam la o expozitie tuning din Sibiu si facea foarte urat.Cand am vzut politia,am scos'o din viteza :P si asa se uitau aia la noi ca la poarta 6  )
|
|
|
03-04-11, 04:04
|
|
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Tuning International] [VW]
|
Treaba asta cu toba mai e si dupa ce stii sa zici eu am reusit sa scap de fiecare data de ei ,atat timp cat stii legea e cam greu sa te faca iar urechea militianului nu e aparat omologat RAR si cu verificarile la zi care sa masoare decibelii ,asa ca aveti grija cum le transmiteti la oprire ca ce face el e abuz de functie si ca il poti da in judecata pe cale civila pentru asta nu contestarea amenzii aia e frectie pentru el ,credeti-ma ca nu le convine sa faca asta prefera sa iti de-a actele dar trebuie sa fiti fermi si nu milogi.eu de 6 ani scap fara probleme si am avut multe discutii cu ei ...asa ca bafta si voua aceeasi treaba si cu foliile spate care au nevoie de omologare de care vor ei si atat...
X5 4.6IS V8 /2003/estorie blue
e46 Touring 320 d 150cp/2002/M pack/emolared 2
Vw MK6 R APR stage 2 + 2.0 TFSI 4 motion/ DSG/Silver
|
|
|
03-04-11, 12:23
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Deci ca sa inteleg mai bine daca ma opreste politia pentru ca .. nu stiu a vazut el ceva ne in regula si se ia apoi si de evacuare,ce ii pot spune mai exact?
|
|
|
03-04-11, 15:07
|
|
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Tuning International] [VW]
|
Ca sistemul tau de evacuare este complet si ca daca vrei tu esti un dragut si ii oferi presul sa se uite sub masina sa vada ca ai evacuarea completa ,iar prin faptul ca iti ia talonul pentru decibeli asa dupa capul sau este doar un abuz ,pentru ca in procesul verbal trebuie sa fie trecuta seria si numarul aparatului omologat RAR cu care a constatat el faptul ca evacuarea ta depaseste nivelul maxim admis al motorului de pe masina ...fiecare motor are de la fabrica un nivel de decibeli anume...
|
|
|
03-04-11, 15:25
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Pff am inteles.Mersi mult de tot.Chiar azi am fost cu prietena prin oras si am trecut pe langa un echipaj care culmea era in aceeasi parcare unde am bagat eu masina.S'au uitat cam urat dar nu au zis nimic
|
|
|
03-04-11, 15:42
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by alinWRC
Ca sistemul tau de evacuare este complet si ca daca vrei tu esti un dragut si ii oferi presul sa se uite sub masina sa vada ca ai evacuarea completa ,iar prin faptul ca iti ia talonul pentru decibeli asa dupa capul sau este doar un abuz ,pentru ca in procesul verbal trebuie sa fie trecuta seria si numarul aparatului omologat RAR cu care a constatat el faptul ca evacuarea ta depaseste nivelul maxim admis al motorului de pe masina ...fiecare motor are de la fabrica un nivel de decibeli anume...
|
Si tu chiar nu stii ca daca vrea poate sa iti opreasca masina, s-o sigileze si sa ceara o inspectie RAR? Fa-l al dracu' si ai sa vezi cate poate sa faca si el la randul lui.
|
|
|
|
|