Re: Decibeli toba
Scuze ,dar nu eram prin zona acum raspund...Amphetamine are dreptate si ti-a cam raspuns el ...daca stii ce sa zici o lasa balta ,nu poate spune /Dovedi nici un politist indiferent de grad ca toba ta nu este omologata treaba asta ii revine RAR-ului impreuna cu politia ...tot ce fac ei este un abuz de putere si de necunostina a soferului,la roti e altceva se poate citi simplu asta in caz ca nu ai sters dimensiunea de pe cauciuc "din greseala",la decibeli...nu am auzit om capabil si omologat rar sa iti masoare cu urechea nivelul de decibeli,deci trebuie asa cum s-a zis aparat omologat al RAR-ului cu certificat metrologic la zi.si doar acela poate sa duca la retinerea certificatului ,legal ,restul sunt abuzuri .
Ce sa stie politistul daca masina ta are una sau doua sau sapte evacuari ,si chiar daca iti ies doua tobe de inox afara ,ei nu sunt peste RAR,mai ales daca ai ITP valabil....
Eu am fost oprit de cateva ori de politie doar sa se uite mai bine la masina...pentru ca le placea,cum arata cu faruri cu stopuri si cum se aude am patito de 3 ori ,2 in buc si o data in bz.
Salut
X5 4.6IS V8 /2003/estorie blue
e46 Touring 320 d 150cp/2002/M pack/emolared 2
Vw MK6 R APR stage 2 + 2.0 TFSI 4 motion/ DSG/Silver
Last edited by alinWRC; 22-05-11 at 20:20.
|