Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 12-11-10, 19:22   #1
minimal.madness
Opel Driver

Stage 5

minimal.madness's Avatar

Member of:
[Opel]
Exclamation Amortizoare sport fata Koni de pe Vectra A merg pe Astra F?

Salutare tuturor.Am o nelamurire.Am pus poze cu amortizoarele luate de la un coleg opelist din bucuresti care isi dezmembreaza masina .
Le'am luat la un pret accesibil cu tot cu flanse .Din cate am inteles flansele nu se potrivesc,dar am flansele mele bune.
Cat despre telescoape,m'a asigurat ca merg.
Am fost la service(imi schimb motorul fiindca s'a bulit) si am intrebat merg telescoape sport de Vectra A pe Astra F ? Raspunsu a fost nu pentru ca nu se potrivesc la flansa in capu telescopului.Sau ceva de genu.

Astept un raspuns cat se poate de repede,chiar am chef sa ma cert cu el daca nu e asa
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SDC14077.JPG
Views:	125
Size:	3.09 MB
ID:	1736493   Click image for larger version

Name:	SDC14078.JPG
Views:	107
Size:	3.26 MB
ID:	1736494  
minimal.madness is offline   Reply With Quote
Old 28-11-10, 10:59   #2
g3o.

Stage 3

g3o.'s Avatar

Default Re: Amortizoare sport fata Koni de pe Vectra A merg pe Astra F?

Quote:
Originally Posted by minimal.madness View Post
Salutare tuturor.Am o nelamurire.Am pus poze cu amortizoarele luate de la un coleg opelist din bucuresti care isi dezmembreaza masina .
Le'am luat la un pret accesibil cu tot cu flanse .Din cate am inteles flansele nu se potrivesc,dar am flansele mele bune.
Cat despre telescoape,m'a asigurat ca merg.
Am fost la service(imi schimb motorul fiindca s'a bulit) si am intrebat merg telescoape sport de Vectra A pe Astra F ? Raspunsu a fost nu pentru ca nu se potrivesc la flansa in capu telescopului.Sau ceva de genu.

Astept un raspuns cat se poate de repede,chiar am chef sa ma cert cu el daca nu e asa
nu merg, raspunsul ti l-ai dat singur :P ... telescoapele de vectra sunt mai groase in tija ....si nu vin sus pe flansa
g3o. is offline   Reply With Quote
Old 28-11-10, 12:58   #3
minimal.madness
Opel Driver

Stage 5

minimal.madness's Avatar

Member of:
[Opel]

Mi'au mers perfect
Old 03-12-10, 12:22   #4
mytzu0789
Opel Driver

Stage 5

mytzu0789's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by g3o. View Post
nu merg, raspunsul ti l-ai dat singur :P ... telescoapele de vectra sunt mai groase in tija ....si nu vin sus pe flansa

Cine stie, cunoaste.
Altfel nu i le mai vindeam .
Doar ca el a incercat sa se asigure ca am dreptate. (dar multa lume care nu cunoaste) spun ca nu se potrivesc . din pacate eu pe o vectra A am suspensie reglabila de Astra F. Concluzia.... se potrivesc .bft.
mytzu0789 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 13:48   #5
minimal.madness
Opel Driver

Stage 5

minimal.madness's Avatar

Member of:
[Opel]

Sărutmânushitzele )
PS : o sa mai astept putin sa vad ce fac cu banii ca am ramas momentan fara "home" la sibiu la facultate si tre sa fac plata pentru prima luna + garantie la kirie....nu ma fac ca uit stai linistit :*
Old 03-12-10, 20:59   #6
mytzu0789
Opel Driver

Stage 5

mytzu0789's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by minimal.madness View Post
Sărutmânushitzele )
PS : o sa mai astept putin sa vad ce fac cu banii ca am ramas momentan fara "home" la sibiu la facultate si tre sa fac plata pentru prima luna + garantie la kirie....nu ma fac ca uit stai linistit :*

))) stai ma linistit ... rezolvati problemele tale..... (astea le vb in particular,privat) ce draq )) . respect :*
mytzu0789 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -