Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 02-05-07, 21:37   #1
loopushor

Stage 1

loopushor's Avatar

Default Ajutor CORSA D

Salut.As dori sa stiu daca pot sa pun amortizoare de golf 3 pe o corsa d .nu stiu daca se potrivesc...astept parerile voastre multumesc mult
loopushor is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 21:49   #2
turbo_tudor

Stage 2

turbo_tudor's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Ajutor CORSA D

eu nu iti recomand. Modifici prea mult tinuat masinii si 90% nu se potrivesc. Pot sa te intreb de ce vrei sa pui amortizoare de golf 3?
turbo_tudor is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 22:11   #3
loopushor

Stage 1

loopushor's Avatar

Quote:
Originally Posted by turbo_tudor View Post
eu nu iti recomand. Modifici prea mult tinuat masinii si 90% nu se potrivesc. Pot sa te intreb de ce vrei sa pui amortizoare de golf 3?
sunt amortizoare sport de pe un golf 3 si vreau sa mi le pun eu
loopushor is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 22:19   #4
turbo_tudor

Stage 2

turbo_tudor's Avatar

Member of:
[Moderators]

Tocmai am vb cu un prieten si a zis ca in mod sigur nu se potrivesc amortizoarele de la una la cealalta.
Daca vrei amortizoare sport parerea mea personala e sa pui ceva facut special pentru Corsa D. Sau in loc de schimbat amortizoare care vad ca in momentul de fata nu le are nimeni in oferta e sa pui niste arcuri sport. Nu sunt foarte scumpe.
turbo_tudor is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 10:36   #5
foss

Stage 5

foss's Avatar

Frate si eu am Opel Corsa D si nu umbla ca sar putea sa pierzi garantia si sincer arcurile pe care le am eu adica stock sunt foate tari si bune aproepe zici ca sunt sport nu stiu dc ai vrea sa le chimbi!! Ce motor ai???Eu am 1.2 80 de cai si cateodata sunt naspa arcurile de pe Opel pt ca sunt naspa la mersul prin Bucuresti adica ma zdruncina rau de tot........Zimi si mie parerea ta despre Opel Corsa D!!!re
foss is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -