Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 23-12-11, 14:56   #1
soldatu

Stage 1

Default Cum se face testul cu agrafa?

Va salut posesori de opel cum se face testul cu agrafa?.
va multumesc
soldatu is offline   Reply With Quote
Old 23-12-11, 21:52   #2
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Cum se face testul cu agrafa?

Cauta la subiectele deschise de mine.
cangri is offline   Reply With Quote
Old 23-12-11, 22:49   #3
soldatu

Stage 1

Salut ms mult pt ajutor dar, exista o pb minora testul cu agrafa se face pe mufa de tester a masini ? daca da eu la masina am decat 8 pini ne numerotati daca nu spune-mi si mie te rog unde trb pusa agrafa .....
Si unde decodez si eu cudurile date de masina sa pot afla in cuvinte problema masinii ....
In cazul in care am mai multe erori ,cum imi dau seama cand imi arata o eroare si cand incepe numaratoarea pt urmatoarea eroare?
Este vorba de un opel vectra B 97 1.6 16V ecotech cu mari probleme la motor cum ar fi : cand ajunge la temperatura de functionare (90 C) incepe sa numai se accelereze oscileaza relantiul,mergi in ori ce treapta si tinando constant intrerupe ,iar acum mai nou incepe sa mi se opreasca motorul in mom in care i calc abreajul dar nu de fiecare data,consumul este marit si care este veselia cea mare ca un tester nu poate detecta problema deoarece cand sta pe loc nu se aprine check engin-ul dar imi mers imi apare cateodata 2-3 secunde dupa care dispare ...... mi-a mancat zilele sincer !!!!!!!!!
Multumesc mult si daca poti sa imi lasi un nr de tel intr-un mesaj privat sau chiar aici ,daca ai placerea de a ma face sa inteleg cum se face testul si bine inteles daca este posibil acest lucru .Sarbatori fericite !!
Old 23-12-11, 23:40   #4
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]

Testul se face pe mufa de tester.
Afli cand se schimba codurile deoarece codul se repeta de 3 ori apoi i-ti da alte valori.
Pentru mai multe detalii despre Opel i-ti recomand sa vizitezi clubopel.com

Audi A2 1.4tdi 75BHP (sold)

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140BHP

cangri is offline   Reply With Quote
Old 24-12-11, 00:16   #5
soldatu

Stage 1

Am inteles dar intrebarea e urmatoarea cum imi dau seama de exemplu care este mufa 1 sau A si mufa 4 sau D,deoarece la mine inca un exemplu pinu 1 este pe randul de jos pe la mijloc iar in colt pinu 2 intre unu si 2 spatiu liber .... iar celelalte unu lg altu pe randul 2 ....
Dar ideea este ca nu sunt numerotate .....
- Copyright 2026 4Tuning -