Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 24-08-08, 22:41   #1
bo$$u

Stage 5

bo$$u's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]

Ma intereseaza achizitionarea unui ford focus an de fabricatie 2003-2004 benzina 1.6 .. si nu stiu nimic despre consum care am auzit ca este destul de mare va rog frumos celor care detin aceste informatii sa posteze aici multumesc anticipat

PS: as vrea sa stiu si preturile pieselor daca sunt foarte scumpe sau accesibile oamenilor cu venit mediu - multumesc.

De ce sa mergi repede ... cand poti zbura incet

Last edited by NWZeu; 25-08-08 at 15:56.
bo$$u is offline   Reply With Quote
Old 25-08-08, 16:06   #2
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]
Default Re: Consum Ford Focus

Consumul la 1.6 se situeaza la 8-11 in oras (depinde de trafic si de oras) iar extraurban intre 6 si 8, iarasi depinde de modul de condus (in a5a la 120 sau la 170 - daca e autostrada sau daca e drum national cu o banda pe sens).
Pretul pieselor - cele comune indiferent de motorizare (diesel sau motorina) sunt decente, similare cu cele de la Logan (putin mai scumpe), exista piese fabricate sub licenta si piese originale, motorul diesel este ceva mai scump de intretinut, revizii etc.
- Copyright 2026 4Tuning -