Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 11-04-08, 11:05   #1
Shade

Stage 3

Member of:
[FORD]
Default Intalnire saptamanala Ka la Cluj

Salutare tuturor.

Doresc in acest topic sa fac o propunere celorlalti posesori de Ka-uri din zona Cluj, si anume:

O intalnire saptamanala in oras, intr-o zona si o la o ora prestabilite. propunerea mea este ca aceasta intalnire sa se faca in timpul saptamanii (poate unii calatoresc in weekend), la o ora de genul 20:00 - 20:30 (sa nu fie nici prea tarziu).

O sugestie pentru o prima intalnire ar fii:
- Data: Marti 15.04.2008 - mai sunt cateva zile, timp destul sa afle lumea
- Ora: 20:00 pana la 21:00 - nici prea tarziu, nici prea devreme.
- Locul: platoul Salii Sporturilor - loc de parcare suficient, camp vizual mare.

Astept parerile si comentariile voastre, propuneri de locuri si date, etc.
Old 12-04-08, 13:43   #2
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re: Intalnire saptamanala Ka la Cluj

Locatia, tinand cont de ultimele evenimente de la sala sporturilor.. nu prea cred ca e potrivit. ar trebui sa te gandesti la alta locatie pentru ca sunt sigur ca sala sporturilor va fi in vizorul politiei de acum incolo mult mai tare decat pana acum.

Eu propun altceva, hai sa facem o intrunire ford. si exclusiv ford. nu ca se aduna toti cu toate masinile si iese iara ce se intampla joia la ss.
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 12-04-08, 18:57   #3
Shade

Stage 3

Member of:
[FORD]

ok, count me in. unde si cand? eu tot seara as vrea sa fie, si undeva sa fie si loc de parcare. si fara liniute mai ales de inceput, ca sa nu avem probleme.

Adminii sau Moderatorii va rog schimbati numele topicului in "Intalnire saptamanala Ford". 10q
Shade is offline   Reply With Quote
Old 13-04-08, 12:55   #4
Shade

Stage 3

Member of:
[FORD]

Propunere: marti 20:00 flash meeting in centru, pe traseul: CCS, Napoca, Piata Unirii, Memorandumului, CCS. speram sa ni se alature cat mai multa lume, indiferent de Fordul condus
Old 15-04-08, 14:53   #5
Shade

Stage 3

Member of:
[FORD]

stiu ca ploua si e vreme urata, dar sper ca deseara sa fim cat mai multi. intalnirea ramane valabila.
Old 15-04-08, 18:18   #6
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Shade View Post
stiu ca ploua si e vreme urata, dar sper ca deseara sa fim cat mai multi. intalnirea ramane valabila.
Diseara? stai putin prietene ... cine vine? hai sa o facem pe saptamana viitoare! dam un anunt pe sectiunea cluj eventual si o sa iasa mai bine. Astazi nici eu nu stiu daca ajung.. e si vreme nasoala. Pe saptamana viitoare vin si eu, si rezolv cu cel putin un cougar si un focus sa fie prezent. ka, focus , mondeo, cougar

Hai ca vad ca esti hotarat. Hai ca o facem si pe asta si vedem ce iese, dar eu propun saptamana viitoare.

Last edited by RA_2fast4u; 15-04-08 at 18:21.
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 15-04-08, 23:42   #7
Shade

Stage 3

Member of:
[FORD]

Ra, eu dupa ora 18 sunt disponibil si dispus zilnic. Azi am dat vreo 3ture prin oras ca a trebuit sa verific franele si directia (am avut probleme si a fost in service). vremea a fost chiar nasoala dar am vazut ceva masini prin oras. cateva chiar au raspuns la flash-uri, dar ne-a fost frica de mai mult din cauza vremii.

Chiar ar fii frumos sa ne strangem de o poveste (mai ales ca vroiam demult sa vad cougar si altfel decat prin geam ). id meu de mess e shade_raven_k, de obicei intru dupa 22:00
Old 21-04-08, 17:51   #8
Shade

Stage 3

Member of:
[FORD]

Salutare din nou. Intalnirea Ford Cluj va avea loc in data de 10 mai 2008 ora 11-11:30 in parcarea supraterana(terasa) din Iulius Mall. Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa dea un semn (fie aici fie PM) pentru a putea fii inclusi in numaratoare.

Pana acuma suntem:

- 19 participanti siguri
- 7 incerti
- 1 care vrea dar nu poate (recupereaza la urmatoarele)
- Copyright 2026 4Tuning -