Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 12-11-07, 21:10   #1
Iulipozosu'

Stage 3

Iulipozosu''s Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FOTO]
Default Ford mustang

Salut, scuze daca am postat unde nu trebuie.

Vreau sa intreb si eu pe cei care stiu si sunt in tema (eu nu am mai avut ocazia, cu toate ca cunosc aproximativ masina in cauza - e a unui prieten, si mi-a placut - i-am propus recent sa mi-o vanda mie) :
1. Ce parere aveti despre un Ford Mustang din 1997, cu motorizare V8 4,6L 32v - impresii despre manevrabilitate, in ce masura pot sa invat sa fac drifturi cu ea (in locuri adecvate, bineinteles, nu pe strada), e pacatoasa (adica e "fragila" si ii crapa repede diferential / ambreiaj, articulatii daca o fortez), etc.. - nu stiu o denumire exacta a acestui model, dar este exact cel din poza (1997 Mustang GT (?))..
2. Merita ~4000EUR in conditiile in care masina se prezinta destul de bine (e matuita un pic vopseaua), are ~20000Km (nu e nici macar prafuit motorul), dar are o electrovalva defecta (cred.. - nu ajunge benzina la o rampa - cea din care iese returul).
3. Ma sfatuiti sa o cumpar sau mai bine sa ma uit dupa altceva ? cineva imi spunea ca e nasoala rau masina (adica modelul asta de mustang, nu masina in cauza), si ca nu merita nici un ban..

Multumesc !

PS : raspunsuri gen "consuma prea mult" sunt inutile; eu vreau sa o cumpar pentru "distractii"; pentru deplasat am alta..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1997GT.jpg
Views:	104
Size:	119.2 KB
ID:	389121  
Iulipozosu' is offline   Reply With Quote
Old 12-11-07, 21:19   #2
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
Default Re: Ford mustang

consuma mult

iuliane sincer merita :d.. ce numar are ?!
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 12-11-07, 21:27   #3
codrin44

Stage 5

codrin44's Avatar

Member of:
[FORD]

la motorul de 4,6 32v si poza, e un svt mustang cobra de 305 c.p.
sa faci drifturi e deajuns sa o accelerezi putin in viraje si tractiunea spate face restul....

eu as da pe ea 4000...si nu zic ca o sa consume mult dar te rupe la asigurare si impozit

~~~~~~~~~ F o r d C a p r i ~~~~~~~~~
don't just get older...they just get faster
codrin44 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-07, 08:56   #4
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]
Talking Re: Ford mustang

Quote:
Originally Posted by codrin44 View Post
eu as da pe ea 4000...si nu zic ca o sa consume mult dar te rupe la asigurare si impozit
Sa nu pomenim de taxa pt prima inmatriculare , in rest eu zic ca merita masina, in HD sunt 2 doar ca sunt cabrio si nu i-am auzit pe baieti sa se planga de ele.
Old 13-11-07, 09:09   #5
Iulipozosu'

Stage 3

Iulipozosu''s Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FOTO]

mda, asta cu impozitu si asigurarea asa e, dar na.. placerile costa
Golf, daca te referi la nr. de inmatriculare, are IL-?-SUA (nu e din bucuresti )
Nu e nici un mecanic care cunoaste si dpdv mecanic mai bine masina ? ma interesa cat de fiabila este pe la diferential / planetare / ambreiaj, cutie, ca banuiesc ca is foarte scumpe piesele daca e sa trosnesc vreuna.. din ce am mai citit pe internet, nu se vaita nimeni decat ca se cam ard bujiile repede, si senzoru lambda se cam umple de funingine, calamina, etc.. si zicea unu ca i-a crapat pompa de benzina de vreo doua ori, dar astea is piese care pot fi trimise prin posta din USA, si am vazut ca nu sunt nici scumpe..
Old 13-11-07, 10:26   #6
Iulipozosu'

Stage 3

Iulipozosu''s Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FOTO]

Kedy, e inmatriculata deja masina in RO, cu acte in regula; doar ITP-u a expirat - dar masina e in stare buna, va trece cu succes cred..
Old 13-11-07, 14:38   #7
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Fericitule, in locul tau nu as mai sta pe ganduri. Pune mana si cumpar-o ca la banii aia ii chilipir.
Kedy is offline   Reply With Quote
Old 13-11-07, 18:17   #8
Iulipozosu'

Stage 3

Iulipozosu''s Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FOTO]

mda, pai asa am zis si eu - acuma sa fac rost si de bani; oricum, omu nu vrea neaparat sa o vanda, sper doar sa nu ii fi dat idei sau sa se razgandeasca la pret pana fac eu rost de bani
- Copyright 2026 4Tuning -