Salut, scuze daca am postat unde nu trebuie.
Vreau sa intreb si eu pe cei care stiu si sunt in tema (eu nu am mai avut ocazia, cu toate ca cunosc aproximativ masina in cauza - e a unui prieten, si mi-a placut - i-am propus recent sa mi-o vanda mie) :
1. Ce parere aveti despre un Ford Mustang din 1997, cu motorizare V8 4,6L 32v - impresii despre manevrabilitate, in ce masura pot sa invat sa fac drifturi cu ea (in locuri adecvate, bineinteles, nu pe strada), e pacatoasa (adica e "fragila" si ii crapa repede diferential / ambreiaj, articulatii daca o fortez), etc.. - nu stiu o denumire exacta a acestui model, dar este exact cel din poza (1997 Mustang GT (?))..
2. Merita ~4000EUR in conditiile in care masina se prezinta destul de bine (e matuita un pic vopseaua), are ~20000Km (nu e nici macar prafuit motorul), dar are o electrovalva defecta (cred.. - nu ajunge benzina la o rampa - cea din care iese returul).
3. Ma sfatuiti sa o cumpar sau mai bine sa ma uit dupa altceva ? cineva imi spunea ca e nasoala rau masina (adica modelul asta de mustang, nu masina in cauza), si ca nu merita nici un ban..
Multumesc !
PS : raspunsuri gen "consuma prea mult" sunt inutile; eu vreau sa o cumpar pentru "distractii"; pentru deplasat am alta..