I-am tot laudat pe cei de la Ford Oradea dar degeaba se chinuie aia de la vanzari sa vanda masini daca cei de la service li se rupe eu trebuia sa stiu ca masina vine cu 3,5 bari in roti pt transport sau ei, am fost la vulcanizare si a trebuit sa-mi desunflu rotile asa erau de tzapene normal ca scutura; cu consumul insa a mai scazut da acuma e pe la 10 - 11 in oras in ideea in care toti i-au dat in gura "hai sa vad cum merge" si afara am facut un Oradea - Satu Mare si a iesit 9l/100km dar nu am putut sa merg mai tare de 120 ca am avut copilotu' langa mine si are trompeta tare mare

da ma rog cu scuturatu insa scutura dar nu asa rau ca si inainte si de consumat consuma dar nu asa mult cum am crezut la inceput ... s-au m-am obisnuit eu cu consumu si cu scuturatu? ... in fine e o masina completa pt CUNOSCATORI asa ca nu va chinuiti sa dati explicatii unor oameni care nu au nimic de-a face cu automobilismul ca n-are rost
As vrea sa stiu ce reactie au avut prietenii vostrii cand i-ati dus cu masina. Ai mei au facut ceva de genu
"Oai sa-mi bag p... ce urla"
"Esti nebun"
"Ce sa tureaza esti nebun"
"Oai sa sti ca m-a lasat masca"
Unii nu mai pot dormii noaptea altii ma tot suna si ma intreaba mere ST acuma s-a schimbat setu de intrebari pana acuma era mere DSG-u acuma e mere ST-u am fost cu un prieten pana la el la garaj, are un X5 de 3 l 240 cai are 2800 kg dar pe o linie dreapta i-am dat si dupa ce am intrat in oras a venit langa mine cu degetu ridicat ala mare

si mi-a zis "ba ce mere nu m-am putut tine dupa tine " trage f bine si la viteze mari si in toate treptele de viteza parca trage la fel eu sunt foarte multumit
Hai ca poate v-am plictisit pana data viitoare Hai Pa Hayper