Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 10-02-11, 19:07   #1
johanna_vonr

Stage 1

johanna_vonr's Avatar

Default Test Drive C-Max!

Ce faci in weekend?
Te asteptam la test drive!
12 – 13 și 19 – 20 februarie
Înscrie-te aici.

Am lansat cel mai avansat Ford C-MAX în 5 locuri şi am creat noul Grand C-MAX în 7 locuri.

Ți-am pregătit 2 weekend-uri în care să le testezi şi să te convingi de cum îţi putem face drumurile către serviciu mai uşoare şi vacanţele mai plăcute.

Te aşteptăm în showroom-urile noastre la Weekend-ul Inovaţiei Ford, pe 12-13 şi 19-20 Februarie, ca să vezi ce tehnologii ți-am mai pregătit!

Motorizări ECOnetic. Mai multă putere, consum mai mic.
Vei aprecia economia de combustibil de până la 18%, ajutând în acelaşi timp mediul, cu emisii CO2 mai mici cu 18%.

Asistenţă la parcare. Te mişti mai uşor.
Odată ce ai activat funcţia de parcare asistată, vehiculul parchează aproape singur, încadrându-se uşor în spaţii înguste. Nu rămâne decât să controlezi pedalele.

Avertizare pentru unghiul mort. Conduci în siguranţă.
Scapi de grija maşinilor care se apropie prin unghiul mort. Noul Ford C-MAX te avertizează de fiecare dată când un vehicul pătrunde în zona de unghi mort.

Scaune flexibile. Fă-ţi spaţiul tău!
C-MAX în 5 locuri şi Grand C-MAX în 7 locuri îţi permit să aranjezi spaţiul după bunul plac. Câştigă volum pe rândul din spate, prin plierea scaunelor.

Înscrie-te și descoperă Weekendul Inovaţiei Ford!

Pentru Inscriere completati formularul de mai jos:
http://cmax.fordinromania.ro/
johanna_vonr is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -