Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Zona tehnica Ford

Zona tehnica Ford Zona tehnica, secrete, tips&tricks Ford

Reply

Thread Tools
Old 20-08-07, 15:57   #1
Andu2k7

Stage 1

Andu2k7's Avatar

Exclamation Ajutor Lume

MIAM LUAT CARNETU' AZI SI AM MASINA DE 4LUNI) CULMEA K AM DAT CU EA INTR-o BORDURA (WEEK-ENDUL TRECUT) SI AM STRAMBAT AMORTIZORUL...MA ROG NU ASTA E PB....CINE IMI POATE DA UN SFAT DE ACHIZITIONARE A UNUI ALT NOU AMORTIZOR....CARE-I SPIRU .... E SPORT PE GAZ...

VA IMPLOR AJUTATI-MA

PS: FAC CINSTE

APROPOS...AM UN FORD FOCUS 1.8 TDCI 115CP, 2001 DIESEL
Andu2k7 is offline   Reply With Quote
Old 21-08-07, 23:19   #2
primejdie_06

Stage 2

primejdie_06's Avatar

Default Re: Ajutor Lume

parerea mea...daca ai "reusit" prin lovirea borduriii sa strambi amortizorul inseamna ca mai sunt si alte repere care au avut de suferit...incearca un service...anyway in conditia in care vrei sa schimbi doar amortizorul eu iti recomand unul nou... echivalent cu cel pe care il ai pe masina (monroe e un picusor mai ieftin si nu este rau)... ideal ar fi sa le schimbi pe toate patru sau macar pe "coechipierul" lui de punte... si un reglaj de unghiuri neaparat... sa vezi cum stai cu "incaltarile" pe asfalt... take care.

zambeste maine va fi mai rau...
primejdie_06 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 09:56   #3
Andu2k7

Stage 1

Andu2k7's Avatar

Smile Mersi

Da Ai Dreptate , Nu A Fost Vb Doar De Amortizor Dar Era Singurul Lucru Care Nu Il Gaseam! De Suferit A Mai Avut Bieleta De Directie Si Tija Stabilizatoare (care Le-am Cumparat Noi)....cat Despre Amortizor Mi-am Gasit Azi Si Mi-am Dat Comanda Exact Monroe La 265 Buc! Automat La Pretul Asta Am Luat 2 Pt Fata !o Sa Studiez Putin Comportamentul La Drum In Comparatie Cu Cele De Spate Dk Nu Voi Fii Satisfacut Imi Voi Comanda Un Kit De Suspensii Sport!

Orcum Mersi Frumos O Zii Buna , Andu
Andu2k7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -