Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Zona tehnica Ford

Zona tehnica Ford Zona tehnica, secrete, tips&tricks Ford

Reply

Thread Tools
Old 13-01-07, 12:19   #1
DB 27 AIR

Stock

Unhappy Ford

am si eu o intrebare!!! nu stiu ce sa mai schimb la ea am fost la totzii mecanicii si nu stiu ce sa`i mai fac.....din cauza lu` unu care mi`a bagat in viteza fara sa apese ambreiaju` mi sau rupt tampoanele la cutie si imi facea urat am schimbat tampoanele si pe la 80km incepe sa faca volanu urat de tot adik vibreaza k dreaq nu stiu de la ce poate sa fie am schimbat si toata directia si rulmenti ma gandesc k poate sa fie de la fuzeta..??? pe partea dreapta e km bulita..!!! si knd apas frana tt la fel imi face urat volanu si pedala tremura!!! dak stiti ce are va rog sa`mi spuneti si mie k ma disperat!!! bafta!!
DB 27 AIR is offline   Reply With Quote
Old 17-01-07, 14:16   #2
Kasp3r

Stage 5

Kasp3r's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]
[FORD]
[RENAULT]
Default Re: Ford

asa am facut eu si ia`m rupt un surub...care vine prins intre cutie si motor sau ceva de genu..si tot asa vibreaza ca drq...incearca sa mijti motoru si daca se misca usor cred ca de la ala e...mie asa au zis ca mi`ia schimbat surubu ala si atat...Nu Stiu sigur de la ce e la tine

I`Love My Car !!!
Kasp3r is offline   Reply With Quote
Old 18-01-07, 12:05   #3
DB 27 AIR

Stock

Quote:
Originally Posted by Kasp3r View Post
asa am facut eu si ia`m rupt un surub...care vine prins intre cutie si motor sau ceva de genu..si tot asa vibreaza ca drq...incearca sa mijti motoru si daca se misca usor cred ca de la ala e...mie asa au zis ca mi`ia schimbat surubu ala si atat...Nu Stiu sigur de la ce e la tine
hmmm la asta nu m`am gandit sper sa fie de la asta k dak nu o arunc in garla.......oricum mersi poate mai ma ajuta cineva in caz k nu e de la asta!!! sper sa fie da nu prea cred k are trb asta...!!! in fine o sa incerc
Old 03-04-07, 01:58   #4
sharkman

Stock

sharkman's Avatar

Salut, sunt mecanic ford ,mazda si iti pot spune cate ceva:verifica tripoda planetarei,se poate sa fi iesit vreo rola de la ea la demontare si sa trepideze grav la accelerare dupa 70 km\ora, cat la franare tre sa verifici ovalitatea discurilor , butucii.
sharkman is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 11:10   #5
DB 27 AIR

Stock

Quote:
Originally Posted by sharkman View Post
Salut, sunt mecanic ford ,mazda si iti pot spune cate ceva:verifica tripoda planetarei,se poate sa fi iesit vreo rola de la ea la demontare si sa trepideze grav la accelerare dupa 70 km\ora, cat la franare tre sa verifici ovalitatea discurilor , butucii.
MS mult cred k asta e ptr k planetara pe partea dreapta e km dusa si troncane knd merg cu masina.....ma rog knd mergeam k aq mi sau dus pistoanele si bielele si segmentii......asta e o i`au de la kpat.....bafta si mersi !!!
Old 06-04-07, 18:22   #6
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Sharkman, unde ai serviceul, ca poate vin si eu cu masinuta pentru niste reparatii?
Silencer Power is offline   Reply With Quote
Old 08-04-07, 12:40   #7
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Aceeasi problema am si eu, desi nu o pot numi ca fiind constanta, adica intr-o zi de mers poate sa-mi faca o data sau de 2x sau niciodata... iar cand vibreaza nici cu 2 maini nu pot sa-l fac sa nu se mai miste.

Treaba asta se intampla cu toate ca:

1. mi-a fost reconditionata sau schimbata cu una mai buna (nu stiu care din variante) caseta de directie, iar prinderile au fost si ele imbunatatite... desi cand le-au vazut ce-i de la geometrie mi-au spus ca bridele sunt niste improvizatii jalnice si care, desi nu ar trebui, permit casetei sa aiba joc
2. bratele inferioare au fost schimbate
3. placutele si discurile sunt aproape noi... au cateva luni (Brembo)
Old 10-04-07, 14:05   #8
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]

ai uitat bucsele de la bara stabilizaroare:)
bogdan is offline   Reply With Quote
Old 10-04-07, 18:50   #9
Xmad

Stock

Xmad's Avatar

in urma cu 5 zile am achizitionat un ford focus berlina 1.4 benzina din 2004 in sfarsit idiotul de la care l`am cumparat a luat`o pe comanda aproape full cu toate sistemele de siguranta dar fara inchidere centralizata si fara geamuri electrice

Acum intrebarea este : Unde(o firma serioasa) pot sa montez o inchidere centralizata (mi`au zis cei de la ford ca pot pune orice inchidere pe ea pt ca masina nu a fost prevazuta cu aceste comenzi pe computeru ei ) si o alarma si in acelasi timp m`ar interesa si preturile daca se poate ?
Xmad is offline   Reply With Quote
Old 10-04-07, 20:22   #10
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdan View Post
ai uitat bucsele de la bara stabilizaroare:)
nop , doar ca am fost nevoit sa le "aman", dar acum avand si caseta de directie noua + bucsele aferente (poliuretan... ca si cele pt bara stabilizatoare) voi opera. Caseta o schimb pentru ca actuala, cu toata reparatia pe care mecanicul din Bucurestii Noi pretinde ca a facut-o, parca imi loveste ceva in volan cand il intorc pe loc (un fel de force feedback), anvergura este extrem de mica..., iar rezistenta pe care o opune cand este miscat este extrem de mare si parca simt cum se duc toate "joint-urile".
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	100D2191.JPG
Views:	87
Size:	1.30 MB
ID:	248585  
Old 10-04-07, 20:29   #11
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Astazi am fost mai atent in momentul in care a inceput sa-mi tremure, si am observat ca daca nu fac nimic ca sa opresc vibratul volanului (adica frana sau sa accelerez insistent), incepe sa-mi vibreze si caroseria... face atat de rau incat imi da senzatia ca se rupe... sper sa o rezolv...
Old 11-04-07, 08:58   #12
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]

schimba-le mai repede)
bogdan is offline   Reply With Quote
Old 18-04-07, 14:52   #13
sharkman

Stock

sharkman's Avatar

Nu lucrez acasa si la Capri nu am lucrat niciodata.sorry
sharkman is offline   Reply With Quote
Old 19-04-07, 10:06   #14
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Eu te-am intrebat unde ai serviceul, nu daca lucrezi acasa... dar daca spui ca nu ai mai lucrat la Capri "te cred"
- Copyright 2026 4Tuning -