Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 26-08-08, 19:43   #1
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Default VW Golf 4 climatizare

As avea o intrebare...in masina am aer conditionat manual si as dori sa pun AC automat(climatizare automata)(climatronic)banuiesc ca stiti despre ce e vorba...se poate???daca da cam la ce pret???multumesc anticipat

Last edited by DJ_Primaru; 26-08-08 at 21:21. Reason: scris gresit
DJ_Primaru is offline   Reply With Quote
Old 15-09-08, 22:10   #2
sandueugeniu
VW Driver

Stage 4

sandueugeniu's Avatar

Member of:
[VW]
[Street 4 Cars]
Default Re: VW Golg 4 climatizare

Sa stii ca treaba asta ma intereseaza si pe mine.Chiar sunt curios daca se poate si daca o sa raspunda cineva care are cunostiinta.
sandueugeniu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-08, 16:20   #3
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Default Re: VW Golg 4 climatizare

Am auzit de la cineva ca s-ar putea,dar nu e o persoana care are cunostinte in domeniu si nu ma pot baza pe ce a spus...acuma si daca se poate pune,totusi sa nu fie la un pret de speriat...auzisem de LCD(aparatu d climatizare propriu-zis din masina)second la 200E...dar nush dc se poate monta sau nu pe o un Golf fara climatronic...Asteptam...poate poate pana la urma va raspunde careva care detine cunostinte in domeniu...
Old 20-11-08, 21:57   #4
turbogrizzly

Stage 2

Default Re: VW Golf 4 climatizare

pe langa climatronic, mai e nevoie de niste servomotoare si clapete. pe langa asta...se demonteaza tot bordul....va recomand sa le lesati asa. eu am climatronic pe o bora 2005 si la 120000 s-a dus un servomotor...drept urmare merge aerul conditionat dar clapeta acelui servomotor fiind blocata pe inchis, nu permite ventilatorului sa bage aerul rece in masina...
turbogrizzly is offline   Reply With Quote
Old 20-11-08, 22:05   #5
sandueugeniu
VW Driver

Stage 4

sandueugeniu's Avatar

Member of:
[VW]
[Street 4 Cars]

Am studiat problema si eu.Si cred ca pretul e prea mare.Pe linga servomotoerele alea si unitatea de bord climatronic mai trebuie niste senzori care vin pe sub bord si unul solar parca ii spune de vine pe bord chiar pe grila de dezaburire.Zilele asta incerc sa pun un PDF cu toate cartea tehnica(4995pagini) a golfului VR6 R32 limuzine si combi si Bora limuzine si combi.Din carte va veti lamuri ca se poate dar e foarte mult de munca si pretul pe masura.
Old 21-11-08, 07:16   #6
sandueugeniu
VW Driver

Stage 4

sandueugeniu's Avatar

Member of:
[VW]
[Street 4 Cars]

Imi pare rau nu pot uploada fisierul cred ca e prea mare.

Last edited by sandueugeniu; 21-11-08 at 07:31.
Old 25-11-08, 13:10   #7
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

incearca sa-l arhivezi...poate asa te lasa...api daca ziceti k ase mari sunt costruile si mult de lukru si de demontat...atunci nu cred ca se merita...banuiesc k peste 300euro nu?
Old 25-11-08, 15:37   #8
sandueugeniu
VW Driver

Stage 4

sandueugeniu's Avatar

Member of:
[VW]
[Street 4 Cars]

Cred ca mult mai mult de 300 euro.
Old 25-11-08, 15:39   #9
sandueugeniu
VW Driver

Stage 4

sandueugeniu's Avatar

Member of:
[VW]
[Street 4 Cars]

http://rapidshare.com/files/16603972...999-2005.pdfIa vezi daca se poate dawnloada de aici.
Old 03-01-09, 22:14   #10
vioami

Stage 5

Va salut si la multi ani! Cunosc pe cineva care a vrut sa rezolve aceasta problema. Si-a cumparat bordul cu toate accesoriile, dar la montare nu a reusit pentru ca trebuia schibat si computerul masinii sau ceva de genul alta programare soft, etc... Asta i-au spus cei de la reprezentanta iar pretul la ei este enorm pentru toata operatia. In plus se schimba si conductele din interior unde climatronicul are ceva senzori, etc. Acum vrea sa vanda bordul si nu scapa de el. Deci atentie! Nu e chiar asa de simplu.Stima!
vioami is offline   Reply With Quote
Old 10-01-09, 10:57   #11
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

ms mult de sfaturi...deci clar k nu prea se merita operatiunea...poate o alta masina kre sa aiba aer conditionat automat)
Old 11-01-09, 18:05   #12
vioami

Stage 5

Cred ca sigur costa mai putin schimbul de masina la aceiasi parametrii, an... etc. Stima!
vioami is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -