salut .... heiii vreau si eu la intalnire .... de 1 Mai s-ar putea sa fiu pe la mare se anunta vreo intalnire pe undeva ...... 0723.002.092 & 0765.522.864 ....sau pustiu_de_bita@yahoo.com .... daca este ceva .... sa nu ma uitati si pe mine !
sal ma scuzati dar am nevoie de ajutor....am nevoie de elemente de caroserie pt un schiroco mk2 aripa staga fata spoiler faruri shi grila...va multumesc...
esti haios...nu doar ca vreau sa ajut un prieten care nu reuseste sa gaseasca piesele astea....shi da a intrat o baba in el...shi io facut masina prastie...shi asigurarea ii da 5 mil...scuze pt offtopic
mda avand in vedere ca un far nou de scirocco costa 700lei eu szic ca 500lei sunt cam putini. dar de ce ii dau bani? nu ar trebui sa repare asigurarea toata dauna masinii? sau ii dau banii sa-si faca in regie proprie?
renato bun venit pe forum
ee ideea e ca respectiva baba ave asigurare la unita...pe o dacie,shi nici in regie proprie nu ii da cu mult mai mult....dar asa vrea sa o refaca...mc oricum dar daca stiti ceva va rog dati un pm...mc anticipat