Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 08-09-07, 13:35   #1
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]
Question pasionat d golf

...imi doresc sa cumpar un golf 2,3 4,sau un corrado,deorece vreau sa scot tot cei mai bun din el si sal aranjez bn d tot...totusi vreau sa cumpar o masina bn intretinuta nu orice rabla care zace in fata vreunui bloc...poate cineva sa ma ajute cu niste preturi pt aceste modele enumerate???...multumesc anticipat
robertinho is offline   Reply With Quote
Old 10-09-07, 15:07   #2
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: pasionat d golf

...chiar nu are nimeni d vanzare???sau nu cunoaste p cineva care vinde vreun model???si niste preturi?...daca aduc d afara???
robertinho is offline   Reply With Quote
Old 18-09-07, 21:25   #3
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by robertinho View Post
...chiar nu are nimeni d vanzare???sau nu cunoaste p cineva care vinde vreun model???si niste preturi?...daca aduc d afara???
daca vrei sa aduci de afara ti-as recomanda un g4 pt ca la restul am inteles ca nu e prea ieftina inmatricularea
bzsa is offline   Reply With Quote
Old 26-10-07, 03:03   #4
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Vad ca lenea e doamna mare.
Ai netul la indemana daca chiar te intereseaza o marca / un model .. sigur gasesti preturi / specificatii .

cat despre alegerea din lista enumerata .. totul depinde de preferintele personale , de banii pe care esti dispui sa ii investesti in masina .

masinile de mai sus desi aparent apartini aceleiasi marci au o personalitate diferita. gaseste-o pe cea potrivita tie !

bafta!

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -