Felicitari Sandu, Felicitari Fritz, Golf II, Smith, Speeder ZoZ si toti ceilalti cu mashinile pe kre le-ati reusit din toate punctele de vedere...Nota 10
Imi place golful 5 ! E frumos tare modificat ... o idee ar fi sa ii schimbi jantele sa ii pui ceva pe negru si sa o lasi mai jos ! succes ... sa ai grija de ea :X :X :X
toate sunt ok iar gusturile nu se discuta, este frumos sa ne respectam , critici constructive, etc, mult respect in principal pt. munca depusa si sa nu uitam ca nu avem aceleasi posibilitati financiare si tehnice ca cei din vest
toate sunt ok iar gusturile nu se discuta, este frumos sa ne respectam , critici constructive, etc, mult respect in principal pt. munca depusa si sa nu uitam ca nu avem aceleasi posibilitati financiare si tehnice ca cei din vest
ai mare dreptate dar nu cred ca materialele sunt problema ci omul care sa ti le aranjeze pe masina.daca nu gasesti un meserias bun sau un vopsitor calumea degeaba dai bani pe ele.
ma laud si eu cu masinuta mea... deocamdata e stock la motor, are jante oz ultraleggera 8x19" si suspensie bilstein b12.. plus cateva chestii minore modificate la exterior