salutare tuturor, azi mia luat o zi intreaga sa citesc tot Thread-ul, noroc de putina treaba la munca, si respect pentru multi oameni care sunt cu adevarat pasionatii de Vento.
Si acum sa imi prezint si eu Ventorica al meu

, achizitionat acum o luna de zile, Vento 1.9 tdi , motor 1Z 90cp, din 1995, iar inn bord 245.000km {{cea ce nu ma ingrijoreaza de loc, avand un Audi B3 1.8S pt scurt timp, acum e a lu fratimiu, are 500.000km iar la motor din cate au spus 2 mecanici nu sa umblat deloc si erau destul de mirati ca nu benzinar asa mult fara service la motor}}, dotari doarte multe nu are, 4 geamuri electrice, trapa electrica, abs , 1 air bag, si cam atat cred.
de la achizitie, am rupt broasca portbagaj, care avea un defect de la cumparare, mai exact trebuia insistat cu cheia pentru a o deschide, dar am vazut ca sunt solutii destule pentru rezolvarea problemei, momentan caut la dezmembrari, iar cea mai grava problema, dupa ce am scoso de la spalatorie am observat ca pe cupola mi sa "exfoliat" sa aspun asa, lacul pe o portiune destul de mare, observand ca cel care o spala, era ff aproape cu jatul de apa, iar acestea se intamplau la -5 grade, sper sa o remedia la vara cu slirgel de 5000 si polish si vreo 3 straturi de lac doar cupola, asta din ce am citit si pe alte forumurii
cam atat momentan, atasez si niste poze, scuzati calitata sunt cu telefonul, iar poze cu partea exfoliata sper sa pot pune maine.
La capitolul modificarii, astept sa se incalzeasca sa incerc sa pun leduri pe unde pot, consola si ceasurile din destul de slab luminate.
niste fuste si eventual sa imi schimb farurile dar aici mai am dubii
Astept pareri, propunerii, critici si indrumarii
P.S. sa nu va luati de bolovanul de la roata, ala e pus de taicamiu, "nu cumva sa o ia la vale

"