25-01-09, 23:32
|
|
Stage 4
|
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
a auzit careva de kelfos?cica face minuni....problema e ca nu se gaseste decat la bidon de 5L si mie nu imi trebe decat 1 maxim 2 litri...oricum are cineva ceva impresii?sugesti?
|
26-01-09, 09:15
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by antonlupan
a auzit careva de kelfos?cica face minuni....problema e ca nu se gaseste decat la bidon de 5L si mie nu imi trebe decat 1 maxim 2 litri...oricum are cineva ceva impresii?sugesti?
|
eu am folosit feruginol drept ca la dacie dar din punctul meu d evedere era ok.darrrrr am luat prima data ceva romanesc de tot cacatu parca era apa curata,dupa asta am luat ceva unguresc si era bun curata fff bine in jur unde era rugina ,am dat cu ea si pe o tabla care si in ziua de azi e afara si nu are nimic
|
|
|
26-01-09, 18:56
|
|
Stage 3
|
am reusit sa vopsesc acele
iar treaba cu semnalizatorul e rezolvat......cred ca nu am pus bine la loc prima data:P
mersi mult paul
|
|
|
26-01-09, 20:44
|
|
Stage 4
|
discuri,placute noi si poze de comparatie cu cele vechi.........si poza cu petele de rugina pe care vreau sa le scot si nu stiu cum sa dau la o parte guma neagra.....(pe marginea parbrizului-pe deasupra usii)
|
|
|
26-01-09, 20:49
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by bzsa
eu am folosit feruginol drept ca la dacie dar din punctul meu d evedere era ok.darrrrr am luat prima data ceva romanesc de tot cacatu parca era apa curata,dupa asta am luat ceva unguresc si era bun curata fff bine in jur unde era rugina ,am dat cu ea si pe o tabla care si in ziua de azi e afara si nu are nimic
|
e bun si feruginolu...partea tare la kelfos e ca nu mai trebuie clatit,spalat....pur si simplu se da cu smirglu pt aderente si se poate vopsi,chitui sau orice altceva....si cica nici nu trebuie indepartata rugina decat ce e exfoliat(manual cu peria de sarma sau un spaclu)
dupa aplicare solutia ramane activa 18-24 de ore timp in care ataca DOAR rugina dupa care se iuntareste si se neutralizeaza singura....se poate da pe rugina existenta pt stopare si neutralizare sau pe metal curat pt prevenirea aparitiei....io zic ca e bun.....
|
|
|
26-01-09, 21:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
e bun si feruginolu...partea tare la kelfos e ca nu mai trebuie clatit,spalat....pur si simplu se da cu smirglu pt aderente si se poate vopsi,chitui sau orice altceva....si cica nici nu trebuie indepartata rugina decat ce e exfoliat(manual cu peria de sarma sau un spaclu)
dupa aplicare solutia ramane activa 18-24 de ore timp in care ataca DOAR rugina dupa care se iuntareste si se neutralizeaza singura....se poate da pe rugina existenta pt stopare si neutralizare sau pe metal curat pt prevenirea aparitiei....io zic ca e bun.....
|
foarte tare ,pe unde se pot cumpara?
tu de unde l-ai cumparat?
|
|
|
26-01-09, 21:32
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by bzsa
foarte tare ,pe unde se pot cumpara?
tu de unde l-ai cumparat?
|
azi am facut comanda de la bucuresti....42 de euro 5L +transport...maine cica ajunge...undeva in jur la 200 ron....problema e ca 5L e mult......pe specificatii zice 8-9mp/L....si 5L e cel mai mic bidon
maergroup se numeste firma....da un google si gasesti linkuri(poate impartim un bidon...)
|
|
|
27-01-09, 08:18
|
|
Stage 1
|
Salutare! Sunt nou pe aici.Am si eu un Vento,pe care o sa vi-l arat mai incolo.Intai v-ash ruga sa-mi da-ti cateva informatii.Daca m-ati putea informa cam cat ar costa o pompa de ulei noua.Dar una second?! Vento meu,e din 1994 1.9TDI Vi s-a intamplat la careva sa aveti probleme cu pompa de injectie?! La mine,pur si simplu motoru nu are un curs lin,"galopeaza" cumva,si in timpul mersului chiar scutura destul de tare uneori.Unii spun ca e pompa de injectie,altii ca poate ceva injector nu lucreaza bine.A intalnit cineva o problema asemanatoare?!?
|
|
|
27-01-09, 08:52
|
|
Stage 4
|
ce ionseamna galopeaza?are bataie sau pur si simplu nu merge rotund?cum anume se intampla?la turatie?la relanti?la rece sau cald?la frana de motor?da niste delalii...pot sa fie si su[portii de motor....ceea ce ar fii bine ....oricum mai dane ceva detalii
|
|
|
27-01-09, 09:30
|
|
Stage 1
|
Deci ii dau cheie,la 900 de turatii si pur si simplu cu frana de mana trasa pot vedea cum se "ututa",si misca pur si simplu.Nu are un "tors" asa placut de motor.Cand merg cu ea,la 40-50-60...chiar si la 90, ma scutura cateodata cand accelerez de numa,zici ca s-ar inneca motoru.Am fost pe la unii mecanici,mi-au pus-o pe tester si nu le apare nimic ca ar fi problema.Sau nu stiu exact si testerele(programele alea pe calculator) is de 1000 de feluri?? Unu de diagnosticare,unu de reglara,unu de puii mei....chiar nu inteleg.Macar sa stiu ce are,exact...sa stiu ca tre sa iau alta pompa...sau un injector,sau amandoua.....hmm...
|
|
|
27-01-09, 09:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hazzeleyesz
Deci ii dau cheie,la 900 de turatii si pur si simplu cu frana de mana trasa pot vedea cum se "ututa",si misca pur si simplu.Nu are un "tors" asa placut de motor.Cand merg cu ea,la 40-50-60...chiar si la 90, ma scutura cateodata cand accelerez de numa,zici ca s-ar inneca motoru.Am fost pe la unii mecanici,mi-au pus-o pe tester si nu le apare nimic ca ar fi problema.Sau nu stiu exact si testerele(programele alea pe calculator) is de 1000 de feluri?? Unu de diagnosticare,unu de reglara,unu de puii mei....chiar nu inteleg.Macar sa stiu ce are,exact...sa stiu ca tre sa iau alta pompa...sau un injector,sau amandoua.....hmm...
|
parerea mea ca sunt injectoarele dar nu ar fi rau sa fie masurat si pompa
daca ai drum in cluj eu stiu un atelier unde numa ca de astea se ocupa
|
|
|
27-01-09, 10:00
|
|
Stage 4
|
ai schimbat filtrele de motorina?cat despre injectoare sau pompa de injectie...alea se verifica pe stand....asa ca ....nu stiu ce mecanic poate sa iti zica de injectoare sau pompa fara sa le dea jos de pe masina.....totusi incepe cu filtrele....daca e bai la injectoare sau pompa simptomele ar trebui sa fie asemanatoare in conditii asemanatoare(viteza,turatie)
daca nu are un "tipar" anume e din alimentare sau suportii de motor(astia is gata daca se scutura masina la plecare de pe loc sau la frana de motor)
|
|
|
27-01-09, 19:42
|
|
Stage 1
|
Am schimbat toate filtrele tot.Cineva mi-a zis ca in Botiz,jud.Satu Mare este ceva mecanic care lucreaza numai cu pompe de injectie si cica e foarte bun.Faza nasoala e ca,o fi bun,dar e si ffff scump... in jur de 300-350 de euro ma coasta ca sa o faca,sau sa o schimbe nu mai stiu exact.Acuma momentan is in adunare de bani.Dar voi credeti ca ar putea fi si injectoarele?! hmmm...
|
|
|
28-01-09, 11:59
|
|
Stage 4
|
o carte,manual ceva la cineva?nu are nimeni?sau macar ceva poze cu demontarea plasticului de pe portbagaj....ala de sub numar...
|
|
|
28-01-09, 12:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
o carte,manual ceva la cineva?nu are nimeni?sau macar ceva poze cu demontarea plasticului de pe portbagaj....ala de sub numar...
|
ba da
am eu dar asta nu scrie
iti explic:deci desfaci toate suruburile care sunt pe acolo si cele de la nr de imatriculare si cele de la becurile care lumineaza nr de imatriculare,dupa asta desfaci din intreior suruburile de la stopurile care sunt prinse pe haionul de la portbagaj parca sunt 3 suruburi pe un stop daca bine tin minte,dupa ce le-ai desfacut si alea incerci sa scoti plasticul ala cu stopurile impreuna pentru ca sunt prinse intr-una si numai dupa ce la dai jos poti sa le desfaci
mare atenti sa nu il fortezi pt ca eu am pati prima data cand le-am dat jos ca s-a rup o ureche care tine plasticul de stop
dupa ce le-ai dat jos poti sa desparti stopul de plastic sunt pinse cu cate 2 -2 suruburi pe parte.
distractia e cand le pui inapoi sa nimeresti gaurile dar nu e mare lucru
bafta ,sper ca ai inteles din explicati daca nu iti dac cateva poze sa vezi despre ce e vorba
|
|
|
|
|