Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 12-08-12, 19:03   #1
me_maxis

Stage 4

me_maxis's Avatar

Default omologare motor

salutare as vrea sa schim motorul golfului meu din 94 mot1600 cod abu as vrea sami dati un sfat un motor mai tanar cu acelasi cod si capacitate cilindrica cam ce ar trebui sa fac sa pot trece itp-ul sau cat mar costa omologarea?
multumesc anticipat eventual daca aveti din intamplare un motor care este inca pe masina si poate fi testat sau probat si are un pret ok sunt gata sal vad de preferat din brasov
me_maxis is offline   Reply With Quote
Old 13-08-12, 13:29   #2
camyll80

Stage 4

camyll80's Avatar

Default Re: omologare motor

Quote:
Originally Posted by me_maxis View Post
salutare as vrea sa schim motorul golfului meu din 94 mot1600 cod abu as vrea sami dati un sfat un motor mai tanar cu acelasi cod si capacitate cilindrica cam ce ar trebui sa fac sa pot trece itp-ul sau cat mar costa omologarea?
multumesc anticipat eventual daca aveti din intamplare un motor care este inca pe masina si poate fi testat sau probat si are un pret ok sunt gata sal vad de preferat din brasov
Salutare,

Acest tip de motor este o buda.Mai bine cauta un tip de motor mai nou decat sa pui acelasi motor.Cel mai bine pe un golf 3 e 1.9 tdi daca vrei consum ,daca vrei power pui 2.8 VR6.
camyll80 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-12, 16:06   #3
me_maxis

Stage 4

me_maxis's Avatar

Default Re: omologare motor

Quote:
Originally Posted by camyll80 View Post
Salutare,

Acest tip de motor este o buda.Mai bine cauta un tip de motor mai nou decat sa pui acelasi motor.Cel mai bine pe un golf 3 e 1.9 tdi daca vrei consum ,daca vrei power pui 2.8 VR6.
vreau un motor cu un consum relaxant nu exagerat dar care sa nu ajunga la cifre enorme la cumparare adica max 800 ron
me_maxis is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -