Quote:
Originally Posted by B-74-WRC
Salut la toata lumea! Eu am in plan deplasarea asta de acum 1 an asa ca la anu numai o nenorocire ma va tine acasa si intentionez sa merg cu golf-ul chiar daca ma fac de ras sau nu. (PRENTA CONTEAZA)Cine stie de unde se cumpara bilete sau permisele de intrare in zona, sa dea detalii pa'ci sa ne documentam din timp ca nu mai e mult pana la anu-l. Cine a mai fost sa dea detalii(baetii din cluj,oradea).
|
Deci: Un grup de 4 anul trecut am plecat joi (pe distanta Cluj -Maria Worth) cu un benzinar de 1.6. Cheltuiala totala dus intors 145 EU din care vre-o 40 am cumparat maruntisuri pt golf (nu am gasit ce imi trebuia).
Si acum: 24 eu cazare la o pensiune cu mic dejun / caciula. In camping iese subtantial mai ieftin cu cortu.
Bilete se pot lua cu intrarea de pe situ lor nu am facut un calcul exact ca nu stiu (cat am sa stau la anu daca ma duc)
Ceva de genul 3 euro pe sapca daca intrai cu masina si plateai 30 eu parcarea pe 24/h ...aia in zona de "defilare' ca sa ii zic asa.. NU stiu daca cei 3 euro erau valabili si daca intrai pe jos, fara masina, intrarea cu masina fiind un fel de promotie pachet din ce am inteles.
However, plecarea de joi benzina dus intors, din CJ cam 50-60 eu la 4 oameni + 24 cazare/de caciula de vineri pe sambata...si doua intrari de ~40 eu (vineri si sambata impartite la cati oameni is in masina, 4 in cazul nostru)
Deci pe undeva la 100 un sejur din CJ 4 oameni cazare intrare mic dejun-home
Calculele vi le puteti face singuri in functie de dif de Km din Cluj, unde vreti sa stati la cort sau chirie-pensiune si cat vreti sa stati.
LE:
http://www.woertherseetreffen.at