Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 12-10-10, 19:26   #1
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Colantare negru mat Golf 3

Salz.. sunt detinatorul unui Golf 3 cu 2 usi de culoare neagra .. an 93.. merge f bine stare buna sunt f mandru de el..

O singura problema ar fi vopseaua de pe caroserie.. care .. e tot neagra dar.. o groaza de zgarieturi si negrul care il are e cam .. imbatranit ..

Aveam de gand sa ii fac o colantare negru mat.. acum vroiam sa stiu de la voi ce parere aveti de asta.. nu ma intereseaza de dezavantaje/avatanje pt ca le stiu deja .. ci de modul cum va arata..

Ati mai vazut Golf ul colantate cu negru mat ? Aveti ceva poze ? Cum vi se par ca aspect

Ms mult de ajutor
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 11:59   #2
AnduGTR

Stage 5

AnduGTR's Avatar

Member of:
[MACS]
[FORD]
Default Re: Colantare negru mat Golf 3

Mai demult era un G3 negru-mat de vanzare pe undeva pe 4tuning si sincer...parerea mea este ca nu arata prea bine. Dupa mine Golf III arata mult mai bine negru-lucios. Daca ai incerca o polishare profesionala ai mai invia un pic culoarea si ai diminua din zgarieturi daca nu-s adanci, cred. Bafta in continuare cu masina.
Old 13-10-10, 12:37   #3
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

ms mult da.. azi tot asa am mai vb cu niste prieteni si am ajuns la concluzia ca o sa mai strang putin niste bani.. si ma bag pe un negru lucios vopsit ca am vzt ca se gasesc si in jur de 15 mil pt ca eu credeam ca sunt numai de la 20 mil in sus.
Old 13-10-10, 12:41   #4
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

sau auzi cum sta treaba asta cu polishatul ? deci da mai multa viata culorii ?
si mai reduce din zgarieturile minore ?

uite aici o poza cu masina mea.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1277070146 .. eu doresc sa capat negrul ala lucios si mai puternic..

si cam la ce preturi duc polisharile astea profesionale ? sau mai bine sa ma bag pe revopsire ?
Old 13-10-10, 15:31   #5
AnduGTR

Stage 5

AnduGTR's Avatar

Member of:
[MACS]
[FORD]

Sa ma corecteze cineva daca gresesc: polishul ia un pic din lacul masinii (cel de supafata) si atunci vopseaua capata un luciu frumos. La o spalatorie mai Doamne-ajuta este intre 300 si 500 RON, dar daca masina e zgariata rau nu se merita. Mai pui ceva peste, strangi din c*r si o vopsesti. Iti recomand culoarea care o am eu acum: cod LC9X. E un negru intens si foarte placut ochiului (nuanta se cheama "black pearl efect" sau ceva de genul, sa ma corecteze cineva daca gresesc). La noi in Buzau este 20 Ron/100 mL iar lacul pentru ea se gaseste la 15 Ron/100 mL. Culoarea nu este din paleta de Golf III (la Golf III este LC9Z). Sper ca te-am ajutat macar un pic. Numai bine!

L.E.: Deep Black Pearl Clearcoat: LC9X/2T (denumirea am luat-o de pe un site de pasionati VAG din strainatate).

Last edited by AnduGTR; 13-10-10 at 15:38.
AnduGTR is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 23:12   #6
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

ti am trimis un mesaj daca poti sa mi dai si mie o poza sa vad cum ii sta cu culoare la a ta
Old 14-10-10, 06:54   #7
AnduGTR

Stage 5

AnduGTR's Avatar

Member of:
[MACS]
[FORD]

Ai PM.
AnduGTR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -