![]() |
Colantare negru mat Golf 3
Salz.. sunt detinatorul unui Golf 3 cu 2 usi de culoare neagra .. an 93.. merge f bine stare buna sunt f mandru de el..
O singura problema ar fi vopseaua de pe caroserie.. care .. e tot neagra dar.. o groaza de zgarieturi si negrul care il are e cam .. imbatranit .. Aveam de gand sa ii fac o colantare negru mat.. acum vroiam sa stiu de la voi ce parere aveti de asta.. nu ma intereseaza de dezavantaje/avatanje pt ca le stiu deja .. ci de modul cum va arata.. Ati mai vazut Golf ul colantate cu negru mat ? Aveti ceva poze ? Cum vi se par ca aspect Ms mult de ajutor |
Re: Colantare negru mat Golf 3
Mai demult era un G3 negru-mat de vanzare pe undeva pe 4tuning si sincer...parerea mea este ca nu arata prea bine. Dupa mine Golf III arata mult mai bine negru-lucios. Daca ai incerca o polishare profesionala ai mai invia un pic culoarea si ai diminua din zgarieturi daca nu-s adanci, cred. Bafta in continuare cu masina.
|
ms mult da.. azi tot asa am mai vb cu niste prieteni si am ajuns la concluzia ca o sa mai strang putin niste bani.. si ma bag pe un negru lucios vopsit :) ca am vzt ca se gasesc si in jur de 15 mil pt ca eu credeam ca sunt numai de la 20 mil in sus.
|
sau auzi cum sta treaba asta cu polishatul ? deci da mai multa viata culorii ?
si mai reduce din zgarieturile minore ? uite aici o poza cu masina mea.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1277070146 .. eu doresc sa capat negrul ala lucios si mai puternic.. si cam la ce preturi duc polisharile astea profesionale ? sau mai bine sa ma bag pe revopsire ? |
Sa ma corecteze cineva daca gresesc: polishul ia un pic din lacul masinii (cel de supafata) si atunci vopseaua capata un luciu frumos. La o spalatorie mai Doamne-ajuta este intre 300 si 500 RON, dar daca masina e zgariata rau nu se merita. Mai pui ceva peste, strangi din c*r si o vopsesti. Iti recomand culoarea care o am eu acum: cod LC9X. E un negru intens si foarte placut ochiului (nuanta se cheama "black pearl efect" sau ceva de genul, sa ma corecteze cineva daca gresesc). La noi in Buzau este 20 Ron/100 mL iar lacul pentru ea se gaseste la 15 Ron/100 mL. Culoarea nu este din paleta de Golf III (la Golf III este LC9Z). Sper ca te-am ajutat macar un pic. Numai bine!;)
L.E.: Deep Black Pearl Clearcoat: LC9X/2T (denumirea am luat-o de pe un site de pasionati VAG din strainatate). |
ti am trimis un mesaj daca poti sa mi dai si mie o poza sa vad cum ii sta cu culoare la a ta
|
Ai PM. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning