Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 21-05-10, 21:55   #1
ZaNe94

Stage 5

Default despre golf 3

pai nu va informez eu cu nimic nou ca daca sunteti pe aici stiti multe mai bine ca mine. eu vreau sa intreb o chestie:
-cam la ce se refera variantele bon jovi, pink floyd, europe? ce au in plus fata de mudelul "chel"
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 24-05-10, 00:09   #2
boolundu

Stage 3

boolundu's Avatar

Default Re: despre golf 3

Quote:
Originally Posted by ZaNe94 View Post
pai nu va informez eu cu nimic nou ca daca sunteti pe aici stiti multe mai bine ca mine. eu vreau sa intreb o chestie:
-cam la ce se refera variantele bon jovi, pink floyd, europe? ce au in plus fata de mudelul "chel"
During the 1990s, Volkswagen sponsored three high-profile rock bands' European tours, and issued a special-edition Golf, with distinctive exterior markings, for each: the Golf Pink Floyd Edition (1994), the Golf Rolling Stones Edition (1995), and the Golf Bon Jovi Edition (1996).Europe savoy si ce mai a ramas nu stiu de la ce
Old 24-05-10, 17:40   #3
ZaNe94

Stage 5

Default Re: despre golf 3

bun, am prins ideea cas editii speciale, da cu ces mai speciale in afara de actipildurile alea de pe stalpul din spatele portierelor si butoanele care sunt colorate (la pink floyd)?
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 25-05-10, 16:39   #4
boolundu

Stage 3

boolundu's Avatar

Smile Re: despre golf 3

Quote:
Originally Posted by ZaNe94 View Post
bun, am prins ideea cas editii speciale, da cu ces mai speciale in afara de actipildurile alea de pe stalpul din spatele portierelor si butoanele care sunt colorate (la pink floyd)?
Nu sunt mai speciale cu nimic...doar ca se numesc pink floyd europe rolling stone si altele...cred.
boolundu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -