Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 26-02-10, 01:04   #1
MARIAN2OO7

Stock

Default Ajutor - Usa blocata, Passat by nayram

Salut la toata lumea, am si eu o problema cu passat-ul meu mi sa blocat nu o mai pot deschide nici cu cheia nici din tel ,cred ca mi-a cazut bateria dar nici capota nu o pot deschide .O am in situatia asta din decembrie practic pot deschide doar portbagajul dar nu pot intra inauntru din portbagaj ca e model sedan [berlina] si nu pot rabata bancheta din spate .Daca are cineva vre-o ideie sa-u s-a lovit cineva de asa ceva ca nu as vrea sa sparg vre-un geam c-a sa intru in ea. O zi buna si fara evenimente rutiere neplacute la toata lumea .
MARIAN2OO7 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-10, 01:17   #2
danesoctavian

Stage 5

danesoctavian's Avatar

Default Re: VW Passat by nayram SOS

Salut...asa am patit si eu la un Seria 3,pana la urma tot la spartu geamului am ajuns...sa nu faci greseala sa spargi geam mic(in cazu in care ai si geam mic)costa mai mult decat cele mari!
danesoctavian is offline   Reply With Quote
Old 26-02-10, 11:44   #3
marty88

Stage 5

marty88's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: VW Passat by nayram SOS

mai incearka sa intri in portbagaj
marty88 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-10, 08:32   #4
mobiles_de

Stage 5

Default Re: Ajutor - Usa blocata, Passat by nayram

Scoti plasticul de sub motor. Pe acolo ajungi la cablul de plus si poti baga curent. Asa se face la Passat
mobiles_de is offline   Reply With Quote
Old 22-03-10, 19:02   #5
sorincel

Stage 3

Member of:
[VW]
Default Re: Ajutor - Usa blocata, Passat by nayram

incearca cum a spus si mobiles de si pune niste cabluri pe minus si pe o alta baterie si plusul incerca sa il prinzi de borna de la elecromotor ,daca ai putea sa ai un cablu cu un papuc cu gaura pt surub de M8 ca asta e la electromotor
sorincel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -