Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 08-02-10, 12:38   #1
razvan_ssr

Stock

Default probleme cutie de viteze

Anul trecut am luat un golf 4 1.4 16V din germania.toate bune si frumoase pana am intrat in tara cu ea si a inceput sa curga ulei din cutia de viteze.o duc la vw si verdictu este cutie sparta de niturile de la diferential.schimb acele nituri de la diferential si sudez cutia de viteze.de la acea reparatie pana anul trecut in toamna imi intra foarte greu in viteza.Anul trecut in toamna am avut retezate aceleasi nituri de la diferential pentru a 2 oara.am reparat-o am schimbat si kitul de ambreiaj si mai are si akum momente cand intra greu in viteza.de ce are acele momente de intrat greu in viteza ???ambreiaju este schimbat poate fi de la timonerie sau uleiu din cutie???
razvan_ssr is offline   Reply With Quote
Old 24-03-10, 08:36   #2
B 98 WEC

Stage 3

B 98 WEC's Avatar

Default Re: probleme cutie de viteze

da,poate sa fie de la timonerie si de la tamponul cutiei,cel din dreapta cum ridici capota.misca de motor si vezi daca tamponul are joc.timoneria trebuie scoasa si curatata dupa care unsa cu vaselina.eventual schimba si uleiul din cutie.dupa ce ai sudat-o nu ai schimbat uleiul??
B 98 WEC is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -