Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
Ma fratilor topicul asta l-am deschis special pt Golfisti! am propus ideea unei intalniri !! S-au bagat altii si au transformat-o in intalnire VW! si apoi dupa iN VW FEST!!!!!!!!!!! Asta e ideea ca acum s-au combinat lucrurile cu cei de pe forumul 4 tuning care vor avea un adevarat VW FEST cu premii plm filmari etc!!! regret ziua cand am propus! poate reusim sa facem in viitor o intalnire simpla VW!!! VW FEST! plm betmen betmen
Quote:
Originally Posted by juana_man
felicitari pt golf.moama ce......gume ai p spate!
vrem sa vedem INTERIORU lasa-ne uimiti de muzik din el pt k 100% ai ce arata ,sau?
spate...225x45x14
fata.....195x45x14...aici mai am mici probleme pana nu gasesc minim 215 cu 45 nu fata
partea de muzica in cateva zile se finalizeaza....aceea e floare la ureche si eu fiind instalator
__________________ AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
mai fratilor!!!anu trecut a fost full de showuri anu asta e f sarac in prezentari si concursuri de orice gen asta e adevaru...oradea noastra sta drepti si asteapta un show dar in zadar...intradevar e greu de organizat dar merita
mi-am pus si semnale clear fumurii.. de la FK...
inca putina joaca si au rezultat: o cheie briceag si un backlight pe rosu, cu leduri, prin butoane, grila de caldura, si altele. n-am destule poze...