23-07-06, 23:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
|
|
23-07-06, 23:53
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
asta inseamna TUNING ... in Romania.... clar cel mai frumos polo.. din romania.. si mi`a zis o pasarica ca a luat o cupa acu in ungaria.. la best of show :d.. o fii zis bine pasarica ......
bv sandule..
VW RULZ !
|
24-07-06, 00:04
|
|
Stage 5
|
Stati ca pun eu ceva poze cu POLO de ieri de la show unde a luat cupa CAR OF THE SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
24-07-06, 23:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GolfTuning
asta inseamna TUNING ... in Romania.... clar cel mai frumos polo.. din romania.. si mi`a zis o pasarica ca a luat o cupa acu in ungaria.. la best of show :d.. o fii zis bine pasarica ......
bv sandule..
VW RULZ !
|
thx
|
|
|
28-07-06, 00:59
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
|
ooooooohhhhhhhoooooooooooo...................rupe fratica.......superba.......
|
|
|
06-08-06, 11:47
|
|
Stage 2
|
si in sfarsit vin si eu cu pozele ....
masina e stock .... nimic schimbat pe ea decat portierele care aveau geam din 2 buc e model din 86
|
|
|
07-08-06, 20:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by blondu_glf 2
ooooooohhhhhhhoooooooooooo...................rupe fratica.......superba.......
|
thx man nici a ta nu e moale sper sa le turam vreodata impreuna
|
|
|
07-08-06, 21:36
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
si eu sper sa le turam impreuna vreodata......... ...........dar pana atunci un reload cu tartaguta mea exceptand mascuta care era sparta......acum e alta in loc........pareri,sfaturi.....orice
10-08-06, 09:37
|
|
Stage 5
|
pai blondule ce sa zicem.....carburatie, PIERBURG 2E, 1.6 8V(este la fel ca al meu) scoate abtipildurile alea de pe aripi si eleronul ala mare, aripioara jos neaparat si dak poti sa-ti pui spoilere mari de GTI...la interior ai o combinatie de culori prea saritoare daca ma intelegi ce vreau sa zic, masca daca poti sa o schimbi este ok din punctul meu de vedere..adik una clean cu 2 faruri..ceva praguri pt ca este un model care se preteaza la asta si in rest dragutza..
bafta
a, era sa uit...husa aia de volan nu da bine deloc pe modelul ala sport..
|
10-08-06, 10:24
|
|
Stage 5
Member of: [Ghetto Cult]
|
gata bizonule, ai devenit anti-eleron mare?
|
|
|
10-08-06, 17:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bizonul
pai blondule ce sa zicem.....carburatie, PIERBURG 2E, 1.6 8V(este la fel ca al meu) scoate abtipildurile alea de pe aripi si eleronul ala mare, aripioara jos neaparat si dak poti sa-ti pui spoilere mari de GTI...la interior ai o combinatie de culori prea saritoare daca ma intelegi ce vreau sa zic, masca daca poti sa o schimbi este ok din punctul meu de vedere..adik una clean cu 2 faruri..ceva praguri pt ca este un model care se preteaza la asta si in rest dragutza..
bafta
a, era sa uit...husa aia de volan nu da bine deloc pe modelul ala sport..
|
deci,sa recapitulam..... ....motorul este 1.6 cu carburator dublu corp,injectie monopunct,actibildurile ascund ele ceva acolo,eleronul imi da impresia ca da bine pe masina,dupa ce ii fac tablaria care o sa o fac cat de curand o sa vina spoilare si praguri pe ea iar la interior inca nu m-am bagat,mascuta am scris si in post ca nu mai este aceea,acum este una de gti....... ......multumesc de sfat si sunt in mare parte de acord cu tine.........mai astept pareri si sfaturi
|
|
|
10-08-06, 19:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by agent smith
gata bizonule, ai devenit anti-eleron mare?
|
ai inviat?..
daca nu isi acopera haionul nu are rost sa-l tina dupa parerea mea.tu stii bine ca eu am fost pentru asta intotdeauna si am avut chiar ceva discutii pe tema asta in alta parte..
bafta..
|
|
|
11-08-06, 05:51
|
|
Stage 2
|
frate sper ca si la tine,ca si la mine,masina arata mult mai bine in realitate decat in poze ..... dar eu nu am inteles ceva : " motorul este 1.6 cu carburator dublu corp,injectie monopunct " pai ori carburator ori injectie ? eu sunt mic :P si nu stiu de amandoua odata pe aceeasi masina !!
Last edited by Raekwon; 11-08-06 at 05:53.
|
|
|
11-08-06, 13:54
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Raekwon
frate sper ca si la tine,ca si la mine,masina arata mult mai bine in realitate decat in poze ..... dar eu nu am inteles ceva : " motorul este 1.6 cu carburator dublu corp,injectie monopunct " pai ori carburator ori injectie ? eu sunt mic :P si nu stiu de amandoua odata pe aceeasi masina !!
|
injectie monopunct inseamna cu un singur injector care este in carburator,este o combinatie care nu am vz decat la vw
|
|
|
11-08-06, 13:56
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bizonul
ai inviat?..
daca nu isi acopera haionul nu are rost sa-l tina dupa parerea mea.tu stii bine ca eu am fost pentru asta intotdeauna si am avut chiar ceva discutii pe tema asta in alta parte..
bafta..
|
dupa cum ti-am zis trebuie sa imi fac si tinichigeria decurand,asta insemnand acoperire haion,scoase ornamentele si multe altele,o sa mai pun poze dupa ce fac tinichigeria cu toate ca nu stiu cand va fii asta.......bafta
|
|
|
|
|