eu zic ca cineva ar trebui sa organizeze o intalnire a propietarilor de golf 1si 2 cu masinile ca sa ne vedem si noi odata,mi sa luat de intlniri e30 si tot asa....
au fost organizata intalnire de golf 1 si 2 acum cateva luni !!! Poate se ocupa cineva sa se mai faca ....
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT] [Pole Position Racers]
Re: Proprietari de golf 2,aratati-va masinile
Pt toti cei care au golf 2....va astept in noul club VAGABOND CREW...pt detalii accesati id-ul kenzo_vcr ,si poate organizam chiar noi o intalnire!ar fi ceva super..
Se vinde Golf II 2.0l 16V 150 cp injectie electronica, motorul este cel de golf 3 GTI geamuri electrice, inkidere, evacuare borla, jante aliaj R15, Consumabile noi (distributzie placutze 300km) Tel 0726/388.061
Se vinde Golf II 2.0l 16V 150 cp injectie electronica, motorul este cel de golf 3 GTI geamuri electrice, inkidere, evacuare borla, jante aliaj R15, Consumabile noi (distributzie placutze 300km) Tel 0726/388.061
Ba baiatule tu esti cu capu?? Din cate locuri si modalitati erau sa iti pui masina la vanzare tocmai aici te-ai gasit??? Citeste titlul topicului! Nu ne intereseaza nimik de vanzare aici ......
bine ai venit! tine-ne la curent cu modificarile pe care o sa i le mai faci!! ce an e masina 86 87 ??
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone*****
fabricatie `87 ....modificari majore nu o sa ii mai aduc...ea arata prea bine asa cat mai aproape de starea ei originala...ma intereseaza mai mult imbunatatiri la partea tehnica....urmeaza ambreiajul....keep in touch
eugen....masina e frumoasa...am tot vazut-o pe forum inainte sa imi prezint ei eu GT-ul....jantele alea is boala mea....imi doresc modelu de nu stiu cat timp...doar ca dupa mine sunt putin prea mari....nu cred ca ma insala privirea dar sunt mai mari de 15"...oricum bafta in continuare. numai bine ....psacat ca locuim cam departe ca sa facem schimb de experienta in materie de golf 2...adica eu mai mult de la tine ca eu am masina de juma de an
eugen....masina e frumoasa...am tot vazut-o pe forum inainte sa imi prezint ei eu GT-ul....jantele alea is boala mea....imi doresc modelu de nu stiu cat timp...doar ca dupa mine sunt putin prea mari....nu cred ca ma insala privirea dar sunt mai mari de 15"...oricum bafta in continuare. numai bine ....psacat ca locuim cam departe ca sa facem schimb de experienta in materie de golf 2...adica eu mai mult de la tine ca eu am masina de juma de an
Jantele sunt pe 15 8J FATA 9J spate Power Tech BCW
Uite id-ul meu de mess: xxxxxx vb acolo