Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 22-11-09, 22:02   #1
B 98 WEC

Stage 3

B 98 WEC's Avatar

Default probleme golf 4 compresor A.C.

Salut, am un golf 4 2002,1.4 16v edition,adus in tara din Germania in Februarie 2008.Cam din decembrie 2008,am o problema,cand e frig afara are ca un sunet oscilant ascutit.Am fost la 2-3 mecanici buni pe care ii cunosteam,mi-au spus sa schimb distributia,toate rolele+cureaua de accesorii,am schimbat tot si am pus numai piese originale.Timpul a trecut ,s-a incalzit afara si sunetul nu a mai aparut.Am crezut ca s-a rezolvat schimband tot.Acum am constatat cu venirea frigului ca sunetul a aparut.Am fost la alt mecanic care mi-a spus ca este ambreiajul de la compresorul de A.C. si este foarte scump in cazul in care il gasesti separat.Nu m-a convins si am fost la un alt prieten mecanic deasemenea,care mi-a spus ca este rulmentul de la compresorul de A.C. si nu se gaseste separat ca este corean capsulat,chestii dastea.Am gasit pe cineva care se ocupa numai de compresoare si mi-a spus ca are rulment,dar nu l-as schimba fara sa stiu sigur ca e stricat.Daca merg cu ea si se incalzeste sunetul dispare,tind sa cred ca e totusi rulmentul,care are in el vaselina iar iarna,fiind uzat se intareste vaselina si apare sunetul.Ma puteti ajuta cu un sfat?Multumesc
B 98 WEC is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -