Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 05-05-09, 19:23   #1
ar-27-lex

Stage 2

Default replici sau originale?

Buna , as dori un sfat pentru achizitionarea unor jante de golf 5 gti , am primit mai multe oferte de jante de gti originale pe 18 dar replicile sunt mult mai ieftine si totusi e tentant , va rog sa imi dati niste sfaturi .
Cei care sunt posesori ale acestor jante , ce parere au sunt de calitate mai joasa [ adica se duce vopseaua , se dibesc repede etc] , Multumesc mult pentru ajutor
ar-27-lex is offline   Reply With Quote
Old 07-05-09, 10:56   #2
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: replici sau originale?

pune-ti o singura intrebare: De ce sunt mai ieftine replicile?
Ca un sfat ia-ti ceva original si bun. Nu te juca cu jantele.
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 10-05-09, 10:25   #3
ar-27-lex

Stage 2

MS mult de ajutor , dar mi-am luat oxigin pe 18
ar-27-lex is offline   Reply With Quote
Old 12-05-09, 20:48   #4
sharku golf mk3

Stage 2

sharku golf mk3's Avatar

cele originale sunt mai usoare mai rezistente,replica e mai ieftin dar nu merita,asa am vzt golf mk5 cu jante replica de audi A8 sare lacul imediat,asa ca gandeste-te bn
sharku golf mk3 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-09, 19:19   #5
danutSZY

Stage 4

danutSZY's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by ar-27-lex View Post
Buna , as dori un sfat pentru achizitionarea unor jante de golf 5 gti , am primit mai multe oferte de jante de gti originale pe 18 dar replicile sunt mult mai ieftine si totusi e tentant , va rog sa imi dati niste sfaturi .
Cei care sunt posesori ale acestor jante , ce parere au sunt de calitate mai joasa [ adica se duce vopseaua , se dibesc repede etc] , Multumesc mult pentru ajutor
vad ca esti din arad.......e o vulcanizare pe vlaicu la iesire din arad(nu dau nume sa nu fac reclama).....eh....acolo se perinda un domn cu o masina(din spusele unui vecin ce sta linga locatia respectiva) ce are pe masina jante replica de porsche si vine tot la 2-3 luni ba la indreptat, ba la echilibrat, ba la vopsit si incarcat buzele.......oare de ce???????......si eu am fost tentat sa-mi iau replica dar mai bine stau cu jante de aluminiu pe 14'' originale de mk3 de cat sa dau 200 euro pe replica si la prima denivelare sor dus drak'u de jante replica........o mica experienta.....mergand spre CS unde drumul e jalnic am dat int-o groapa(crater, prapastie) cu masina de am crezut ca s-au dus pe apa zambetei rotiile dreapta fata+spate.....aveam vreo 90-100 km/h iar respectiva groapa vreo 10-15 cm(maxim) adancime......nu au patit absolut nimic........i-ti spun eu ca daca eram cu vreo replica, acolo le lasam pe bucatii................
P.S.-de cat sa dai bani pe replica mai bine aduna ceva banuti si cumpara de pe e-bay(sau nu numai) jante ca lumea......replicile, parerea mea sunt pt. drumuri bune nu pentru cele din romania...........!!!!!!!!

danutSZY is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -