ba tata lasa`ne ma in pace daca ai venit sa ne obosesti cu prostiile tale, scriu cum vreau eu daca inteleg cei ca tine ce am vrut sa zic e perfect nu e problema ta ce vreau eu sa demonstez cu stikerul ala si spre multumirea ta ala nu e un Veyron camuflat in Mk4 ci un golf 3 camuflat in Mk4 asa ca mergi in sectiunea la golf 3 si sictireste pe altii ca destia ca tine am vazut destui pe forum nu ai ajutat cu nici o informatie acest forum din ce m`am uitat peste topicurile tale, esti genul de om tilicar care vrea sa para el tare si inca ceva, vrem si noi sa vedem pozele cu G4 tau ... daca ai!
Puteai ff bine sa spui ca nu iti place si nu vine bine cum au facut si altii si era totul ok dar tu trebuie sa ma faci pe mine taran si plus de asta sa incerci sa dai lectii de romana, cum e aia tu sari, eu sar, noi sarim.Hai sa sarim amandoi odata.Sa calculam viteza de deplasare.Il luam si pe Newton cu noi sa culeaga mere padurete.Bravo pt realizari!Totusi vreau sa vad poze cu G4 tau,alminteri nu te cred.Nu si nu,na!