![]() |
Vine urat acest abtipild pe masina?
1 Attachment(s)
ce parere aveti despre acest abtipild? sa il dau jos? mie imi place si nu prea, multi zic ca e tare multi dupa asta imi recunosc masina si asta deja nu mai e bine pt mine , politia la fel dupa asta m`a lauat la ochii si sunt si persoane care zic ca strica aspectul masinii... vreau sa stiu si parerile voastre!
|
Re: Vine urat acest abtipild pe masina?
Stickerul ăsta a fost făcut - acum vreo 4 ani - pentru a promova un service auto din Bucureşti. Dacă spui că ai probleme din cauza lui, dă-l jos. Pe mine nu mă deranjează cu nimic din punct de vedere optic.
|
probleme mari nu ar fi doar ca acum doua saptamanii mi`am gasit masina cu toate cauciucurile transate nu taite, saptamana asta individul mi`a mai taiat un cauciuc din nefericire pt el a fost prins, politia acum cica nu are probe inpotriva lui decat pentru cauciucul taiat saptamana asta, daca se potrivesc amprentele le plateste si pe cele 4 faza e ca asta e genul de om care nu poate fi potolit de politie pana sa ajunga politia a zis ca unde imi gaseste masina acolo imi taie gumele, la politie se jura dar ironic ca nu mai face nimic masinii si de aici toata treaba cu stikerul sa il dau jos, multi spun da`l jos ca ala sare in ochi si iti recunoaste masina...
|
da corect, bn acum nici nu stiu de ce ai mai intrebat? ce parere avem noi e pentru bine masinii tale.
Sincer nu pot sa suport astfel de oameni. nu stiu cum te-ai gandit sa te duci la politie. Daca-l prindeam nu cred ca mai putea taia cauciucuri vreodata. Bafta mai departe cu masina si da stickerul jos pt mai bine si daca e schimba si numarul de imatriculare. |
asa am zis si eu ca il fac praf dar e dintrala man ca smarandescu gorila plus de asta erau mai mult de 15 insi la rondoul unde s`a intamplat , am sa dau ala jos maine stikeru, am ajuns de am vb cu cineva mai mare ca el acolo si mi`a zis ca nu se va mai lega de mine dar pun pariu ca nu o sa se opreasca aici ca asa e cartierul asta terminat, numarul nu il schimb ca nu o sa le ia multa vreme sa isi dea seama de asta...
|
da categoric
nu sant adeptul stickerelor de oricefel pe geamuri,in special cele mari |
man iti recomand un pistol cu are comprimat ....eu am unul si il tin in bord...ai vreo problema il scoti si tragi in picioare fara retineri....sa vezi ca nu mai are treaba a 2 a oara...stikerul oricum nu da bine pe masina ta....dar ce nu da bine e GT ala cu literele alea mari si suportul cromat de la numar .....bafta in continuare
|
sal!! e destul de misto ce ti-ai pus pe luneta!eu zic k da bine!!iar daca zici ca ii face lumea rau la masina e pt ca au boala pe ea!!invidia :P
daca ala ti-a taiat gumele.... u sa-i tai venele k alta data sa nu mai faca asa!!!nr sa nu-l schimbi ca oricum o sa te vad iar cu ea si nu are rost!!sa ai bafta |
in clipa asta ma duc sa scot masina din garaj (ca acum are un garaj temporar) si ma apuc sa dezlipesc si abtipildul si GTI`ul, or sa observe ca am dat jos stikerul dar in tafic nu am sa mai sar in ochii la toti si prin parcari la fel...
|
iti recomand sa prinzi nr de imatriculare cu banda dubla adeziva ..pe bune o sa observi diferenta...
|
Daca abtibildul denota prost gust sau nu, e greu sa spun. Consider ca depinde de posesorul masinii, daca vrea sa iasa in evidenta sau sa treaca cat mai neobservat. Eu personal prefer sa trec neobservat si sa nu ies in evidenta. Altii, dimpotirva. Am vazut chiar azi un Golf 4 cu un asemenea abtibil si in trecut am mai vazut, si nu mi -sa parut ca e de prost gust.
Depinde de fiecare cum percepe mesajul stickerului. |
..cea mai mare taranie posibila...
cam ce vrei sa demonstrezi cu el ? ... ala e vreun veyron camuflat in mk4 ?? si apropo..invata sa scrii romaneste.."inpotriva" este de fapt impotriva... |
ba tata lasa`ne ma in pace daca ai venit sa ne obosesti cu prostiile tale, scriu cum vreau eu daca inteleg cei ca tine ce am vrut sa zic e perfect nu e problema ta ce vreau eu sa demonstez cu stikerul ala si spre multumirea ta ala nu e un Veyron camuflat in Mk4 ci un golf 3 camuflat in Mk4 asa ca mergi in sectiunea la golf 3 si sictireste pe altii ca destia ca tine am vazut destui pe forum nu ai ajutat cu nici o informatie acest forum din ce m`am uitat peste topicurile tale, esti genul de om tilicar care vrea sa para el tare si inca ceva, vrem si noi sa vedem pozele cu G4 tau ... daca ai!
Puteai ff bine sa spui ca nu iti place si nu vine bine cum au facut si altii si era totul ok dar tu trebuie sa ma faci pe mine taran si plus de asta sa incerci sa dai lectii de romana, cum e aia tu sari, eu sar, noi sarim.Hai sa sarim amandoi odata.Sa calculam viteza de deplasare.Il luam si pe Newton cu noi sa culeaga mere padurete.Bravo pt realizari!Totusi vreau sa vad poze cu G4 tau,alminteri nu te cred.Nu si nu,na! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning