Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 30-12-10, 13:46   #1
bogdanbeckham

Stock

Default Salut

Am un VW Touareg din 2004 motor 3.2l benzina 220cp si vreau sa va intreb cum sa-r manifesta daca ii pun instalatie GPL?

Multumesc
bogdanbeckham is offline   Reply With Quote
Old 31-12-10, 14:00   #2
bogdanbeckham

Stock

Default Re: Salut

numai prostovani pe aicia mai va dat mai ca stiti sa tunati masini
Old 02-01-11, 14:20   #3
cotto
VW Driver

Stage 5

cotto's Avatar

Member of:
[VW]

1. Dute pe la scoala si repeta clasele intai si a doua unde se invata cum se scrie.
2. Vinde masina daca nu ai bani de benzina
3. De unde sa stim noi cum s-ar manifesta, daca nu avem asemenea masini, cei care au isi permit si alimentarea, nu cred ca isi iau Touareg sa il tina in spatele blocului.
4. La anul si la multi ani!
cotto is offline   Reply With Quote
Old 02-01-11, 15:42   #4
bogdanbeckham

Stock

Imi permit alimentarea dar de ce sa platesc atata pe benzina ,cand pot sa dau bani pe gaz care e mai ieftin
Old 11-01-11, 23:18   #5
bz-04-uvx
Dacia Driver

Stage 4

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bogdanbeckham View Post
Imi permit alimentarea dar de ce sa platesc atata pe benzina ,cand pot sa dau bani pe gaz care e mai ieftin
nu cred ca se manifesta in vreun fel special...instalatia va fi una secventiala cu calculator separat pt gaz...nu vei simti nici un fel de diferenta intre benzina si gpl....decat cea a pretului...cunosc 2 masini din aceeasi clasa cu a ta cu gpl pe ele si nu au nici un fel de problema...un mercedes ml si un bmw x5, ultimul din urma al unui patron al carei firme monteaza instalatii gpl in orasul unde locuiesc...dupa ce iti pui sa ne spui si noua ceva pareri..numai bine