Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 03-11-10, 10:17   #1
nchivu

Stage 4

nchivu's Avatar

Default Vw lupo

Buna ziua, m-am decis sa imi iau in lupo, acum nu stiu daca 1.2(3l) sau 1.4
Ca dezavantaje as vedea cutia automata iar ca avantaje as vedea consumul(merg foarte mult in bucuresti) asta in cazul motorului 1.2 , despre 1.4 nu stiu prea multe.
Asadar nu stiu care dintre modele sa il aleg, si sunt foarte curios care este sarcina de tractare pentru lupo(ocazional as vrea sa tractez o rulota in vacante, adica ma intereseaza daca se poate tracta cu ea 750kg)
Multumesc si rog modelatorul sa mute topicul daca considera ca am postat gresit.

www.daune-accident.ro - consultanta in vederea obtinelor daunelor ca urmare a unui accident de munca, rutier sau orice alt tip de accident

Acte auto la domiciliu Non-stop
0768 985 428
nchivu is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 22:15   #2
nchivu

Stage 4

nchivu's Avatar

Default Re: Vw lupo

Nu imi poate sugera nimeni nimic?
nchivu is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 22:24   #3
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

nu cred ca poate trage motorul de 1.2 rulota dupa el, si sincer nu te vad bine tractand rulota cu lupu. cel de 1.4 il are un prieten, e foarte sprintena masina, chiar imi place cum trage, consumul e decent undeva la 8, dar din nou, nu pot sa spun ca as avea curaj sa ii pun rulota in spate
Old 10-01-11, 20:16   #4
zozopark

Stage 2

Am lupo 3L...fosrte fortoasa insa e vb de cai/kg...nu cred ca cineva omologheaza sarcina mai mare pe carlige de 200 kg. #L e special prin kg putine obtinute cu multe piese facute din aluminiu...deci f usoara...practic e unicat. nu are nimic in comun cu lupo normal.
zozopark is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -