Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 08-12-08, 20:00   #1
goel

Stock

Default Passat CC

Salut am si eu o rugaminte pentru cei care cunosc Passatul CC daca imi pot spune si mie niste pareri despre masina, despre motor, fiabilitate daca au auzit sa aibe probleme. Orice detaliu e bine venit.
goel is offline   Reply With Quote
Old 10-12-08, 09:28   #2
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

Default Re: Passat CC

taicamio si-o luat unu si de mers merge demential, mai ales cutia dsg cu schimbare la volan ii bestiala.
oricum are protectii daca esti prea uituc si o uiti in 1 cand o ajuns in plafonare automat ti`o schimba el in 2
iar daca mergi in 2 la 1000 de ture, cand o ajuns la 999 turatia automati ti-o schimba in 2
acum depinde de ce motorizare ai, ce tip de transmisie, ce vrei de la masina.
daca esti cu cutie dsg iti spot spune ca schimbatul de la volan ii mai ok cand esti intr-o depasire, cand vrei ceva senzatie.
pe sport schimba pe la 4500 parca, in manual o poti duce pana in 6000, chiar si dizal sa fie motorul.
depinde de ce motor ai, daca ii de 140,170,318cp
mie nu-mi place sa conduc masina, prea mare, in oras n-am loc de parcare, inca ii prea noua :P
dar are o chestie faina se parcheaza singura.
mergi la o parcare, selectezi de pe display unde sa o parchezi si apesi un buton si ticaloasa se parcheaza singura.
niciodata n-am incercat s-o parchez si eu sa fie in afara masinii(am si optiunea aia)
dar senzatia ii nasoala, sa stai in masina si sa se parcheze singura )
mai am optiunea line asist .
nu te lasa sa iesi din banda, sau sa te bagi in depasire.
doamne fereste, adormi la volan, masina se ghideaza dupa dunga din dreapta, nu te lasa sa iesi de pe drum, si dupa linia continua,intrerupta de pe marginea drumului.
daca mergi cu 100, pe pilot automat si ai adormit, masina se franeaza se accelereaza singura, DAR daca doamne fereste este ceva obstacol in fata ei, masina, caruta,pom, stalp, etc etc, franeaza foarte violent cu +40% din puterea pe care ti`o da cand apesi tu pedala, se aprind automat avariile si asteapta.
apropo, cand franezi violent centurile se strang(sa nu te sperii) ele te pregatesc de un impact frontal.
eu personal am facut cam 400km cu cc`u.
tata o facut un drum cluj-onesti-clujsatumare-cluj.
creo 2500 de km si masina merge brici.
apropo, vezi ce dimensiune iei la roti ca gumele de iarna m-au costat 27 de milioane cumparate de la preten (nightrider) de pe acest forum.
daca cumperi cc`u vezi sa fie cu gume de vara, alea sunt cu sistem anti-pana, cand o sa dai jos gumele ai sa vezi despre ce vorbesc, dar pe cat posibil sa nu pui degetele pe solutia aia ca iti va parea rau pana o dai jos...dai jos si niste straturi de piele cel putin.
foarte nasoala treaba cu cutia automata cu cele 2 pedale.
daca doamne fereste ai apasat cu stangul, ai muscat din volan instant...ala din dreapta o iesit prin parbriz.
dupa ce te obisnuiesti cu dsg`ul ii heaven, jur.
apropo, daca nu ai centura masina nu pleaca de pe loc :P
frana de mana ii la buton, scaunele au 3 memorii de setare dar inca n-am descoperit prea multe.
masina ii limitata la 280km/h
ce sa-timai zic? de 1 inca n-am apucat sa-i fac 4-5 poze si zilnic trec pe langa ea :P
inca ii cu numere rosii, oare nu o avea tata bani de taxa? :d
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-08, 22:19   #3
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

Doamne fereste...
despre ce vorbesti ?
phaeton is offline   Reply With Quote
Old 21-12-08, 22:53   #4
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

despre meniul de anul nou
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-09, 20:10   #5
gbrgeorge

Stage 2

gbrgeorge's Avatar

m-ai covins sa-mi iau cc ( am si eu pe golf 5 cutie dsg si se comporta impecabil. cat despre frana cu piciorul stang, cu greu poti face asta ( zic eu ). Am mers cu un cc, indreapta ...arata impecabil. E o masina mai mult decat faina.
Old 01-06-13, 18:15   #6
raresni1

Stock

1) masina nu parcheaza singura daca nu e nimeni in masina !!
2) masina nu e limitata la 280 km/h, nu e limitata deloc!!
3) numerele rosii se dau doar pe o luna, maxim de trei ori ! ( adica in total 3 luni) ..
am ramas cand am vazut cate minciuni ai scris. Mai ai de corectat, pe langa ce am scris eu .
raresni1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -