Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 09-10-08, 22:15   #1
marius1984

Stage 4

Default problema la bord

salut !
am o foarte mare rugaminte:sunt posesor de golf 4,1.9tdi,2004 de o luna jumate...si azi dimineata la plecare cu masina,mi s-a aprins un led galben la bord(avea forma unui robinet..ceva de genul asta...se afla pozitionat sub ledul ptr ESP),iar pe comp mia aparut un mesaj(nu mai stiu exact mesajul ptr ca nu ma pricep la germana si nu l-am retinut),iar dupa cateva ore acel led nu s-a mai aprins...va rog foarte mult pe cei care stiti despre ce este vorba sa-mi comunicati si mie ca sunt ingrijorat ...ms mult
marius1984 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-08, 22:01   #2
iustys

Stage 1

Default Re: problema la bord

fratzilor ajutatzi-ma si pe mine ca am ceva probleme....i-am schimbat becul de la stopul de frana spate dreapta si eram cu geamul stanga fatza deschis si acum nu se mai inchide geamul ....de fapt nu mai ia nici o comanda la nici un geam si nici lumina in interior nu mai am.......ce sa fac????????::::))))))))))) sunt panicat la maxim ca nu pot sa o las cu geamul deschis
iustys is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 00:01   #3
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Pai cum s-a intamplat? Ai schimbat becul si imediat dupa aceea cand ai bagat cheia in contact si nu se mai inchidea geamul electric? Stopurile functioneaza cand apesi frana?
Poate s-a ars vreo siguranta, sau un scurt circuit a avut loc si au cazut ferestrele. Uita-te la panoul de sigurante si vezi daca e totul acolo in regula. De obicei cade cate un geam, atunci cand se crapa bucata aceea de plastic de la macara. Daca au cazut toate ma gandesc ca poate a avut loc un scurt circuit sau a cazut o siguranta.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 02:53   #4
cristirzr

Stage 2

cristirzr's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by marius1984 View Post
salut !
mi s-a aprins un led galben la bord(avea forma unui robinet..ceva de genul asta...se afla pozitionat sub ledul ptr ESP)mult
Daca te referi la led-ul galben din poza asta fugi repede la cel mai apropiat service...probleme grave motor! (injectoare, ECU...etc)

P.S.: Si ala nu e robinet, e schita unui motor!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image025.jpg
Views:	146
Size:	20.6 KB
ID:	671098  

Last edited by cristirzr; 16-10-08 at 02:57.
cristirzr is offline   Reply With Quote
Old 02-01-09, 13:13   #5
Mariusik_slz

Stage 2

Mariusik_slz's Avatar

iustys am patit-o si eu. verifica panoul d sigurante :P
Mariusik_slz is offline   Reply With Quote
Old 02-01-09, 13:22   #6
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by iustys View Post
fratzilor ajutatzi-ma si pe mine ca am ceva probleme....i-am schimbat becul de la stopul de frana spate dreapta si eram cu geamul stanga fatza deschis si acum nu se mai inchide geamul ....de fapt nu mai ia nici o comanda la nici un geam si nici lumina in interior nu mai am.......ce sa fac????????::::))))))))))) sunt panicat la maxim ca nu pot sa o las cu geamul deschis
ca sa inkizi geamurile poti incerca sa bagi cheia in usa si sa ti rasucita cheia 3 secunde dupa ce se inkid usile poate poti sa le ridici...
Smenarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -