Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 11-05-08, 18:09   #1
Luke007

Stock

Luke007's Avatar

Member of:
[VW]
Default Vreun injector sau volanta?

Salut, am un VW Golf IV, din 2003, 1.9 TDI, 101 CP, motor AXR. de ceva timp motorul trepideaza la cald. Am facut un tester la un prieten si mi-a diagnosticat ca ar putea fi un injector (citea valori -3.0 la injectorul cilindrului 2 sau 3). Apoi am mers la un srevice in oras si mi-au zis k problema nu ar fi injectorul ci volanta. In plus, cand calc ambreiajul la jumatate, sunetul motorului se complik intr-un clantanit suparator. Mi-au zis sa ma astept sa-mi pice kitul de ambreiaj. Ce parere aveti?
Luke007 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-08, 19:56   #2
WNS

Stage 5

WNS's Avatar

Default Re: Vreun injector sau volanta?

Din ce spui tu si eu inclin sa cred ca de vina este volanta.
O sa te coste undeva intre 1500-2000 ron, dar nu o sa mai recunosti masina.
Old 10-10-08, 23:30   #3
Mariusik_slz

Stage 2

Mariusik_slz's Avatar

Default Re: Vreun injector sau volanta?

O problema asemanatoare am si eu . Am un golf 4 1.9 tdi 90 cp , an 2000 . Problema este urmatoarea . am trepidatii la plecarea de pe loc...in special knd masina este incarcata sau kteodata knd e rece motorul . precizez k tot chitul de ambreiaj a fost schimbat ( aprox 10 000 km efectuati )... am pus unul nou , am facut diagnoze injectoarele sunt ok ... turbo ok ... si restul ies bine . De unde sa fie aceasta problema ? volanta stiu k nu este pt k nu am vibratii la relanti . un pic de ajutor ??
Mariusik_slz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -