Vrei sa-ti pui parasolar pe masina ?
Negru mat , lucios sau in culoarea masinii ?
Nimic mai simplu
Nu da banii la altii pt o munca pe care o poti face si tu :
eu am facut aceeasi chestie , am decupat folia pt parasolar pe dinafara masinii si apoi am pus-o pe interior ! astfel in timp rezista mai mult decat cea pusa pe dinafara parbrizului deoarece se strica in timp din cauza intemperiilor ploi ,zapada, inghet, si mai ales din cauza stergatoarelor ! astfel nici nu se mai decoloreaza portiunea pe care stergatoarele calca mai tot timpul ! PS : in momentul montarii foliei din interiorul masinii aveti grija sa puneti un prosop de-alungul bordului la imbinarea cu parbrizul pentru ca in momentul in care stropiti cu apa parbrizul pentru a lipi folia , apa ce se scurge sa nu intre in gurile de ventilatie ale bordului eventual in anumite circuite sau cabluri electrice care va pot provoca neplaceri ulterioare ! spor la treaba si drum bun fara soare in ochi !
tot ceva de genu am facut si eu doar k la mn a fost mai mult de munca, pt ca am confectionat "numele gruparii noastre" din autocolant pe exterior iar pe interior am pus folie nu e greu trebuie multa rabdare si ajutorul unui prieten
Salut, vreau sami pun si eu parasolar, dar din autocolant negru mat.Intrebarea mea e:Nu se leaga politistii de mine daca autocolantul nu este transparent?