Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-17, 14:19   #1
zuzurelu

Stock
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Default Golf 2, probleme geamuri stanga si ABS

Salutare si La Multi Ani tuturor!

Am un Golf 2 la 4 usi benzina (din 96 cred, tr sa ma uit in talon), cu diverse probleme de vechime. Merge nevasta-mea cu el si e cam tuta, nu stie decat acceleratia si oglinda de dat cu ruj.

1. Geamurile stanga nu (mai) merg (sunt electrice). Am fost astazi intr-un service de cartier si se uitau ca curca in lemne, cica sa schimb toate mecanismele usilor.

Am demontat eu fata de usa la sofer si se aude cum motorasul da sa miste insa intra in protectie in ambele sensuri (tzac-tzac-tzac). Cablurile nu se clintesc, geamul nici atat. Parerea mea este ca s-a intepenit ceva, mai demult (prin vara) mai mergea cate o data insa ramanea blocat fie deschis, fie inchis.

Nu ma pricep sa demontez, ma poate ajuta cineva?

2. Geamul stanga spate cade usor (exact pe dos ca cel de la sofer), parca nu ar avea macara deloc. Butonelul din bord nu (mai) face nimic, nu se aude nici un sunet cand dau de el.

3. Masina are ABS. Nu l-am vazut functional cand am luat-o (se aprindea beculetul la 1 minut de la pornire) insa (eu nu prea am mers cu ea) astazi, pe zapada, am simtit in pedala cum functioneaza. M-am uitat stupefiat la beculet si era stins, chiar merge! Dupa vreo 10-20 de frane cu ABS, s-a aprins iar beculetul si sistemul s-a deconectat.

Din experienta voastra, merita sa schimb toti 4 senzorii de la roti in speranta ca se poate rezolva?
Este posibil sa fie pompa?

Insa repet, cand merge, franeaza foarte misto, sunt chiar impresionat de cat de vechi este ABS si inca mai merge.

Ce ar putea fi, cum s-ar putea rezolva?

4. Butucul de la sofer a fost fortat (un hotz) si nu mai intra cheia. A trebuit sa pun o telecomanda conectata la inchiderea centralizata. Se poate schimba?


In concluzie: Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceste probleme?

Multumesc,
zuzurelu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -