Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply
 
Thread Tools
Old 30-09-15, 19:45   #1
Reliann

Stock
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1
Unhappy Nu franeaza spatele, poate ma lamureste cineva

Am un golf 4 variant 1.9 ALH.

Problemele au aparut cand s-a fisurat membrana din tulumba si am ramas fara servofrana. Am schimbat tulumba, am aerisit de cateva ori toate rotile si in final ABS-ul din tester. Pedala se apasa usor cu motorul pornit, dar franeaza doar rotile din fata. Pedala cu motorul oprit este moale mai bine de jumatate (nu foarte moale dar nu acum ar trebui sa fie). Daca apas repede de 2 ori incepe sa se intareasca si partea se sus a pedalei care nu este cum ar trebui sa fie.
Cursa aia de 60-70% care se simte ca merge in gol... franeaza foarte putin spre deloc. Daca apas pedala pana la fund franeaza doar rotile din fata pana se blocheaza iar spatele nu il simt sa franeze. Si in mers daca apas pedala pana la fund se aprinde ESP-ul in bord si ramane aprins, daca opresc motorul si pornesc iar nu mai apare Esp-ul in bord, daor daca calc frana tare se aprinde si ramane aprins.

La aerisire pe fata tasnea tare lichidul cand apasam pepedala iar pe spate faorte putin.

De cand am schimbat tulumba mi se aprinde si martorul de la bujii. Am verificat stopurile, releele, bujiile si am schimbat senzorul de sub pedala. Pe tester apare eroare la senzor pedala si persista chiar daca l-am schimbat...


Poate ma ajuta si pe mine cineva.
Reliann is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -