Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 22-12-13, 07:50   #1
CNexiaT

Stage 3

Default Intrebare!!

Salut!A-si dori si eu sa stiu ce Diametru au boxele de la vw passat b5 an 1999 si daca pot pune mai mari si cam cat de mari.
Multumesc!Scuzati daca am postat gresit nu prea cunosc site-ul.
CNexiaT is offline   Reply With Quote
Old 14-01-14, 19:31   #2
SoulTrain

Stage 4

SoulTrain's Avatar

Default Re: Intrebare!!

Diametru la boxele originale e de 16.5 cm. Nu cred ca poti pune mai mari, gaura in portiera e taiata la dimensiunea asta si boxele sunt prinse in nituri. Daca vrei sa le schimbi cu boxe originale merg si de pe Golf 4, Bora. Daca vrei sa pui boxe de aceeasi dimensiune dar care nu sunt originale iti trebuie niste inele care are rol de distantier intre portiera si boxa. Daca nu le pui alea o sa iti atinga geamul in boxa cand il cobori.
SoulTrain is offline   Reply With Quote
Old 25-01-14, 15:07   #3
CNexiaT

Stage 3

Default Re: Intrebare!!

Quote:
Originally Posted by SoulTrain View Post
Diametru la boxele originale e de 16.5 cm. Nu cred ca poti pune mai mari, gaura in portiera e taiata la dimensiunea asta si boxele sunt prinse in nituri. Daca vrei sa le schimbi cu boxe originale merg si de pe Golf 4, Bora. Daca vrei sa pui boxe de aceeasi dimensiune dar care nu sunt originale iti trebuie niste inele care are rol de distantier intre portiera si boxa. Daca nu le pui alea o sa iti atinga geamul in boxa cand il cobori.
Aha. Multumesc de ajutor!
CNexiaT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -