Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply
 
Thread Tools
Old 02-04-13, 11:57   #1
ionutzzradu

Stock
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Default Probleme relanti

Am si eu urmatoarea problema la Golf 3- ul meu 1.4 ABD. La rece nu imi tine relantiul, trebuie sa il tin eu din pedala. Am schimat urmatoarele: motoras relanti, sensor de temperature aer, clapeta de acceletarie cu tot cu injector.



Dupa toate astea si multe alte incercari, gen resetat clapeta, scos mufa de la senzorul de temp, verificat mufa de la motoras am constat ca motorasul meu nu se misca deloc. Nici cel vechi nu se misca, nicii cel pe care il am acum, nici un alt motoras caruia I-am facut o proba.



Ce poate fi ca nu mai stiu ce sa ii mai fac ???????
ionutzzradu is offline   Reply With Quote
Old 02-04-13, 12:13   #2
jeleutz

Stage 3
 
jeleutz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 103
Member of:
[VW]
Default Re: Probleme relanti

aceeasi problema o am si eu la golf 4 motor 1.4 , am fost in service mi-a zis ca e de la clapeta .. un vecin mi-a zis ca poate fi si de la filtru de aer (sa fie infundat) poate fi si de la debitmetru de benzina .. sau dupa ce schimbi clapeta trebuie sa setezi din calculatoru masini relantiu mai ridicat .. sper sa te ajute cu ceva
jeleutz is offline   Reply With Quote
Old 02-04-13, 14:20   #3
ionutzzradu

Stock
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Default Re: Probleme relanti

la mine problema e ca ECU nu comanda motorasul. Mi-a verificat cineva mufa de la motoras a zis ca este ok, nu stiu cat de bine se pricepea.

Eu am incercat acum cu doua fire am luat current de la baterie si am pus pe primi doi pini ai motorasului si functioneaza. (ps: si cel vechi am observant ca functiona, deci pe acesta l-am cumparat degeaba)

Care pot fi cauzele pentru care ECU nu comanda motorasul ? Poate fi ECU defect ?
ionutzzradu is offline   Reply With Quote
Old 04-04-13, 19:16   #4
cristigoe86

Stage 4
 
cristigoe86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 219
Member of:
[SKODA]
[VW]
Default Re: Probleme relanti

salut.
si io tot 1.4abd am si la mine inainte murea motorul si nici nu tragea,si am schimbat clapeta acceleratie,pompa benzina,senzor temp si sia mai revenit adica masina tragea dar la rece cand incepea sa scada relantiul incepea tremura si murea pana se incalzea si dupa ce se incalzea mergea bine.
am mai schimbat senzori de temp si acum merge normal 1000rpm la pornire si scade normal la 740-800 rpm.sfatul meu daca e de la senzor de temp e sa nu te zgarcesti ca mine sa iei cel mai eftin la 30 de lei ca poti sal arunci la gunoi.
io sincer sunt foarte dezamagit de motorul asta abd numai cu probleme.
bafta cu masina
__________________
http://www.ampieseauto.ro/
cristigoe86 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-14, 23:12   #5
09ncd

Stock
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Default Re: Probleme relanti

Salut am si eu o problema, am un golf 4 1,4 16v 2001 am iesit sa dau zapada si s-o incalzesc putin. Am pornito, a pornit ff bine am continuat sa dau zapada cand am constatat o pata de ulei nu se aprinsese nimic in bord dar eu pierdusem uleiul si nu am nici cea mai mica idee dc.
Intradevar aveam mici probleme la epurator dar nimic mai mult, niste vecini au zis ca ar fi de la bae, ca ar fi scapat compresia in bae mai exact, altii ca exista posibilitatea sa se fi spart cv pe la epurator si asa cica s-a dus uleiul


daca are cnv idee pls o sa incerc zilele astea la mecanic dar as vrea sa stiu cat de cat la ce sa ma astept
09ncd is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -