Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 11-08-12, 21:24   #1
manu07

Stage 3

Default problema, limp mode!!

buna, am o problema la un passat, motor afn, cand l-am adus din germania intra in ,imp mode dar foarte rar.am rezolvat cu un mers mai turat.acum insa imi intra aproape de fiecare data.. in a 2 nu dar in a 3 pe la 3800 de ture si in a 4 pe la 3000... am mers cu ea turat dar nu-si revine.ce ar putea fi in afara de turbina? mentionez ca nu merg cu masina subturat.
manu07 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-12, 13:20   #2
Cipri_GTI

Stage 4

Cipri_GTI's Avatar

Default Re: problema, limp mode!!

da jos turbina si curatzo verifica si supapa de pe turbina sa nu fie cu probleme
Cipri_GTI is offline   Reply With Quote
Old 12-08-12, 18:30   #3
manu07

Stage 3

momentan am altele de facut la ea, sa ii schimb niste brate, sa schimb discurile de frana, ceva suporti la cutia de viteze.. si intre timp o sa merg mai turat cu ea.daca nu isi revine pana termin cu astea... o sa o curat.mersi de sfat
Old 14-12-12, 14:26   #4
manu07

Stage 3

Quote:
Originally Posted by manu07 View Post
momentan am altele de facut la ea, sa ii schimb niste brate, sa schimb discurile de frana, ceva suporti la cutia de viteze.. si intre timp o sa merg mai turat cu ea.daca nu isi revine pana termin cu astea... o sa o curat.mersi de sfat
s-a rezolvat cu mers turat desi presimt ca in viitorul apropiat o sa trebuiasca sa curat turbina.
- Copyright 2026 4Tuning -