am un golf 2 din 84 motor de 1.6 benzina si e in posesia mea de vreo 2 luni si de atunci tot repar la motor... am schimbat acuma carburatorul si mecanicul mia zis k ar fi bine sa segmentez motorul pt k merge in 3 pistoane. si apoi peste 2 zile mia zis k a gasit el ceva motor tot de 1.6 numa k de pe un golf cu transmisie manula. Aici va cer ajutorul: ce sa fac sa schimb motorul sau sal segmentez pe cel care il am acuma? segmentare ma cost 4 mil iar motorul "nou" 6 milione
daca nu te dau banii afara din casa poti sa iei si motorul celalalt si sa-l faci in timp. daca o sa-ti cada unul numai bine il inlocuiesti imediat cu celalalt, urmand sa-l repari pe primul.
nu ma prea dau banii afara din casa dar probabil k asa o sa fac
oricum tocmai am mai descoperit o problema... se pare k cateodata nu intra in masarier... nu vrea nici cum sa intre si nush dak pot face ceva sau ar trebui schimbata si cutia de viteze?
nu ma prea dau banii afara din casa dar probabil k asa o sa fac
oricum tocmai am mai descoperit o problema... se pare k cateodata nu intra in masarier... nu vrea nici cum sa intre si nush dak pot face ceva sau ar trebui schimbata si cutia de viteze?