Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 24-11-11, 11:39   #1
alex pustiu

Stage 3

alex pustiu's Avatar

Exclamation Problema Golf 3...!!!

Salutare,am o problema la un Golf 3.stergatoarele nu imi merg decat pe pozitia a 3-a..adica ce-a mai rapida.pe prima si a 2-a nici nu se clintesc...stropeste cu solutie dar la fel nu pleaca stergatoarele.tin sa mentionez ca am maneta cu MFA.am auzit mai multe variante ba ca e maneta ba ca e motorasu...voi ce spuneti?a mai patit careva asa ceva?aveti vreo solutie?a am uitat sa zic...pe spate stropeste si sterge normal deci merge perfect pe luneta..mersi anticipat !!!
alex pustiu is offline   Reply With Quote
Old 27-11-11, 10:10   #2
popasorin

Stage 4

popasorin's Avatar

Default Re: Problema Golf 3...!!!

poate c anu e topicul potrivit pentru ceea ce vreau eu sa postez,dar mi sa parut ca aicia e locul potrivit....am un golf 3 si nu mai pleak de pe loc...o las in viteze si degeaba.Se aude un fluierat si masina tremura,dand sa plece.....problema banuiesc ca este discul de ambreaj si am fost sfatuit sa skimb tot ambreajul (disc,placa de presiune si rulment de presiune).Intrebarea este are rost pentru 2 milioane sa cumpar de la dezmembrari,nou este 4 mil jumate si de la dezmembrari 2 mil jumate....astept raspunsuri
popasorin is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 17:32   #3
me_maxis

Stage 4

me_maxis's Avatar

Quote:
Originally Posted by popasorin View Post
poate c anu e topicul potrivit pentru ceea ce vreau eu sa postez,dar mi sa parut ca aicia e locul potrivit....am un golf 3 si nu mai pleak de pe loc...o las in viteze si degeaba.Se aude un fluierat si masina tremura,dand sa plece.....problema banuiesc ca este discul de ambreaj si am fost sfatuit sa skimb tot ambreajul (disc,placa de presiune si rulment de presiune).Intrebarea este are rost pentru 2 milioane sa cumpar de la dezmembrari,nou este 4 mil jumate si de la dezmembrari 2 mil jumate....astept raspunsuri
te sfatuiesc sa le ei noi frate eu leam schimbat si sunt multumit poti sal pui chiar tu si scapi de cateva mil pe manopera nus ce sa zic iti tre cateva chei si un tors de 8 sau 10 si 2 ore de munca eu lam fact singur bafta
me_maxis is offline   Reply With Quote
Old 02-12-11, 22:27   #4
alex pustiu

Stage 3

alex pustiu's Avatar

mda va multumesc ca v-ati bagat peste topicul meu.problema mea a fost rezolvata.releul era de vina.multumesc 4t se poate inchide
alex pustiu is offline   Reply With Quote
Old 04-12-11, 10:21   #5
popasorin

Stage 4

popasorin's Avatar

mersi
popasorin is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -